Fotbal intern

Vine Dusan Uhrin la Gaz Metan? Prima reacție a cehului + mesajul primit pe mail de Edi Iordănescu de la Ioan Mărginean. Exclusiv

08.05.2020 | 18:58
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu termină contractul cu Gaz Metan Mediaș la finele lunii iunie și nu va mai continua la Mediaș. Nu se știe însă dacă va mai reveni pentru reluarea antrenamentelor după starea de suspendare.

În acest timp, Ioan Mărginean a rămas la Mediaș în izolare pentru a pregăti totul pentru momentul în care se va relua campionatul. Dar și pentru a-și căuta antrenor după despărțirea de Edi Iordănescu. S-a vehiculat varianta Dusan Uhrin, iar cehul a oferit o declarație în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mesajul primit pe mail de Edi Iordănescu de la președintele Ioan Mărginean

Până atunci însă, Edi Iordănescu, (încă) tehnicianul medieșenilor a primit pe e-mail o informare de la Ioan Mărginean prin care i se aduce la cunoștință programul din următoarea perioadă:

Către

Staff-ul tehnic al CS Gaz Metan Mediaș

Având în vedere adresa dumneavoastră înaintată prin email la data de 8.05.2020 vă informăm programul pentru perioada următoare:

ADVERTISEMENT

-Pe data de 15.05.2020 se iese din starea de urgență iar în data de 16.05.2020 dorim reunirea echipei pentru a fi cantonată la hotelul stadionului în vederea începerii pregătirii.

-Pentru a respecta recomandările autorităților cu privire testarea pentru COVID-19 înainte de reluarea antrenamentelor, am luat legătura cu o unitate medicală din Cluj-Napoca. Am programat testarea grupului la stadion, la data de 14.05.2020, între orele 8:00-11:00, astfel încât până la data cantonării echipei la stadion să avem rezultatele testelor.

ADVERTISEMENT

-Ulterior, în perioada 18-21.05.2020 va trebui să programăm vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă Sibiu în funcție de programul ce se va stabili de către staff. Aceasta este obligatorie chiar dacă jucătorii au viza valabilă până la începutul lui iulie.

Vă rog să vă asigurați că toți membrii lotului vor fi prezenți la testarea obligatorie. Alte eventuale modificări vor fi aduse la cunoștința dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Cu respect,

Administrator Special, Mărginean Ioan”.

Vine Dusan Uhrin în locul lui Edi Iordănescu la Gaz Metan Mediaș? Reacția exclusivă a cehului pentru FANATIK

Din informațiile FANATIK, staff-ul tehnic al medieșenilor se va prezenta oricum la reunire, indiferent de ce va decide Edi Iordănescu să facă în următoarea perioadă.

Așa cum am mai declarat, mie mi-ar plăcea să mă întorc în România. Dar nu știu nimic în acest moment despre oferta de la Gaz Metan Mediaș. Pe mine nu m-a contactat nimeni” – Dusan Uhrin pentru FANATIK

Eurosport a publicat o informație conform căreia fostul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin, ar fi pe lista celor de la Gaz Metan Mediaș în cazul în care Iordănescu va decide să nu se mai întoarcă la Mediaș pentru reluarea campionatului. Oficial, cei de la Gaz Metan nu comentează. Vorbesc doar despre ce urmează pentru echipă.

Am făcut dezinfecție pentru coronavirus peste tot, la noi acum e ca la spital, tunel dezinfectant la intrare ne lipsește că în rest le-am făcut pe toate.

Am organizat tot, va veni o echipă de la un Centru Medical din Cluj-Napoca să-i testeze pe jucători ca să nu ne mai deplasăm noi, vom avea rezultatele după două zile.

O firmă specializată va veni și ne va livra mâncarea în caserole, terenurile de antrenament sunt biliard, avem scanere de temperatură, respectăm toate condițiile impuse de autorități și abia așteptăm să începem treaba”, a declarat Ioan Mărginean pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT