Fotbal intern

Vine Gică Hagi la echipa națională? ”Nu pot să mă angajez singur”

17.10.2020 | 12:53
Vine Gica Hagi la echipa nationala Nu pot sa ma angajez singur
ADVERTISEMENT

Patronul clubului FC Viitorul, Gică Hagi, a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să preia echipa națională a României.

”Tricolorii” au suferit trei înfrângeri consecutive, cu Islanda în barajul pentru EURO 2021 și cu Norvegia și Austria în Liga Națiunilor, lucru care nu se mai întâmplase din anul 2010.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi a declarat că va analiza posibilitatea de  a părăsi conducerea echipei naţionale în luna noiembrie, după ultimele meciuri din Liga Naţiunilor.

Echipa națională este visul lui Gică Hagi

Fostul tehnician al celor de la FC Viitorul este cel mai vehiculat nume pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi. ”Nu sunt persoana pe care să o întrebi. Nu mă angajez singur, nu?”, a spus Gică Hagi când a fost întrebat despre posibilitatea de a devenit selecționerul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

”Este un moment greu, dificil, al nostru, al tuturor românilor. Aceste înfrângeri te fac să te gândești la o analiză profundă. România are nevoie de o construcţie la nivel naţional. Nu avem continuitate în rezultate, sunt foarte multe schimbări, şi de jucători şi de rezultate”, a afirmat ”Regele” pentru Antena Sport.

Înfrângerile usturătoare cu Islanda, Norvegia și Austria au făcut din Mirel Rădoi un selecționer hulit, toată lumea fotbalului românesc punându-l la zid și acuzându-l de faptul că nu a avut reacție și a mizat totul pe stilul său cu fotbal deschis.

ADVERTISEMENT

Însă, ceea ce pare că i-a adus finalul mandatului tot mai aproape lui Rădoi a fost chiar declarația oferită după eșecul umilitor de la Oslo. Întrebat de reporter ce așteptări are de la următorul meci, cel cu Austria, selecționerul a spus că nu se gândește decât la limitarea scorului.

Gică Hagi nu a mai rezistat după declarațiile lui Mirel Rădoi și a intervenit pentru a-i cere demisia selecționerului. Mai mult, ”Regele” a lăsat să se înțeleagă încă de atunci că ar fi dispus să preia postul dacă FRF în va propune acest lucru.

ADVERTISEMENT

FANATIK a luat la puricat statisticile și a descoperit că Mirel Rădoi este la cel mai prost debut din ultimii 41 de ani al unui selecționer la prima reprezentativă. Constantin Cernăianu a fost singurul tehnician care a pierdut patru din primele cinci meciuri pe banca României.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,30 este cota pentru ”gazdele câștigă prima repriză” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: