Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vine unul supărat de la UEFA și nu înțelege gluma lui Gigi Becali cu pariurile” Ce riscă FCSB în cupele europene

Gigi Becali e avertizat după ce a fost amendat de UEFA. Patronul FCSB e sfătuit să nu mai glumească pentru că pune în pericol soarta echipei
04.03.2024 | 14:12
Vine unul suparat de la UEFA si nu intelege gluma lui Gigi Becali cu pariurile Ce risca FCSB in cupele europene
„Vine unul supărat de la UEFA și nu înțelege gluma lui Gigi Becali cu pariurile” Ce riscă FCSB în cupele europene. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Avertisment pentru Gigi Becali după ce UEFA l-a amendat cu 20.000 de euro pentru că a declarat că a pariat în dubla FCSB – Nordsjaelland din preliminariile Conference League.

Avertisment pentru Gigi Becali, după amenda primită de la UEFA. „Pierde 10-15 milioane. A jucat de pomană”

Gigi Becali a oferit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI primele declarații despre amenda primită de la UEFA. Patronul FCSB susține în continuare că a glumit că a pariat și a dezvăluit că va face recurs la TAS.

ADVERTISEMENT

(n.r. – riscă mult Gigi cu glumele astea?) Eu cred că și cei care l-au amendat trebuiau să aibă un bilet pe care a pariat Gigi, ceva. Gigi a zis că a pariat 20.000. Adu biletul ăla. Dacă a pariat nu trebuie să existe biletul că a pariat pe 20.000?

(n.r. – a făcut un abuz UEFA?) Păi dacă Gigi a zis că a glumit și nu a pariat?”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Vivi, riști ca UEFA să nu te mai ia în glumă și echipa să fie suspendată 1 an din cupele europene. Doamne ferește, dar prinzi o comisie d-aia drastică. S-a certat unul noaptea cu nevastă-sa, vine ăla furios, a uitat să-i dea mărțișor neveste-sii, l-a bălăcărit nevasta și vine ăla dimineața.

‘Ia, mă, ce caz avem? România? Gigi Becali?’ Știi bine ce părere au despre noi. ‘Ia, mă, 1 an de zile’”, a intervenit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Ai dreptate. Că vine unul după nu știu ce noapte. Și a citit și vreun ziar din Anglia sau Franța în care ăia au scris nașpa de Gigi și ce faci?”, a spus Mihai Stoichiță.

„Îl dă exemplu. Și nu pe el, Mihai, echipa. Și Gigi pierde 10-15 milioane. A jucat de pomană. E bine că a scăpat așa. Eu în locul lui Gigi aș lăsa-o așa.

ADVERTISEMENT

Sfatul meu. Dați 30.000 de euro, lăsați-l încolo de TAS și cu asta basta. Cine știe cum te mai încurci”, a adăugat Ivanovici.

Gigi Becali, PRIMA REACTIE dupa AMENDA DURA primita de la UEFA | Reactia FRF

ADVERTISEMENT