Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, primele declarații despre amenda pe care a primit-o de la UEFA. „Ăla mi-a făcut plângere”

Gigi Becali a reacționat în premieră după ce a fost amendat de UEFA pentru că ar fi pariat pe FCSB în dubla cu Nordsjaelland din preliminariile Conference League
04.03.2024 | 12:20
Gigi Becali primele declaratii despre amenda pe care a primito de la UEFA Ala mia facut plangere
Gigi Becali, primele declarații despre amenda pe care a primit-o de la UEFA. „Ăla mi-a făcut plângere”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit primele declarații după ce a fost amendat de UEFA. Forul european l-a sancționat pe patronul FCSB pentru că a declarat că a pariat 20.000 de euro pe calificarea FCSB în play-off-ul Conference League.

Gigi Becali, prima reacție despre amenda primită de la UEFA

Gigi Becali e decis să atace la TAS decizia UEFA, care l-a amendat cu 20.000 de euro pentru că ar fi pariat la meciul cu Nordsjaelland. Latifundiarul din Pipera e foc și pară pe FRF pentru această sancțiune, dar FANATIK a anunțat în exclusivitate că forul european e cel care a deschis procedura disciplinară și care a aplicat sancțiunea.

ADVERTISEMENT

Totuși, FRF a colaborat cu UEFA pe durata procedurii. Comisia de Disciplină Control și Etică a UEFA a luat decizia de a-l sancționa dur pe patronul FCSB după derapajul din vara lui 2023.

„Mă duc la TAS. Nu atac? Care e problema? Alea sunt prostii. Dacă eu fac niște glume? Dar îi ai p-ăștia în țară care nu au ce face și reclamă pe la UEFA. E unul Vișan.

ADVERTISEMENT

Are omul ceva la tra la la. Știu eu ce face Vișan în nebunia lui? Una două nu-i convine lui și se duce să reclame. Se crede șmecher.

Amendă pe ce? Pe glumele mele? Acum dacă glumesc cu tine, ce facem? Îmi închizi tu mie gura măi Vișane? Ai ceva la bibilică? Ce pariuri? Mă interesa pe mine să pariez?”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat LPF

Gigi Becali e foc și pară pe Federația Română de Fotbal, dar e liniștit de LPF. Secretarul general al Ligii a oferit în exclusivitate o reacție pentru FANATIK despre riscurile FCSB-ului pe plan intern.

„Nu am nicio informație din care să reiasă că ar exista vreo procedură la nivel intern. De altfel, este imposibil ca o persoană să fie sancționată de două ori pentru aceeași faptă. Este un principiu de drept aplicabil în toata lumea!”, a declarat Justin Ștefan, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB stă deocamdată liniștită din punct de vedere sportiv. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, echipa lui Gigi Becali e pe primul loc în SuperLiga, cu 64 de puncte, 13 mai multe decât Rapid și 14 peste CFR Cluj.

Gigi Becali, PRIMA REACTIE dupa AMENDA DURA primita de la UEFA | Reactia FRF

ADVERTISEMENT