Sport

Vinicius – Al. Crețu, noul cuplu de fundași centrali de la FCSB. Gigi Becali confirmă transferul brazilianului. Exclusiv

Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK transferul lui Paulo Vinicius la FCSB și a anunțat că acesta va face cuplu de fundași centrali cu Alexandru Crețu.
25.07.2021 | 16:31
Vinicius  Al Cretu noul cuplu de fundasi centrali de la FCSB Gigi Becali confirma transferul brazilianului Exclusiv
Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK transferul lui Paulo Vinicius la FCSB și a anunțat că acesta va face cuplu de fundași centrali cu Alexandru Crețu. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că jucătorul urmează să semneze cu vicecampioana României, el fiind așteptat să ajungă luni, 26 iulie, în România.

Fotbalistul brazilian a jucat până în vară la CFR Cluj, dar a plecat din Gruia după ce i-a expirat înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță noul cuplu de fundași central de la FCSB: Vinicius – Al. Crețu

Transferul lui Paulo Vinicius a fost confirmat pentru FANATIK chiar de finanțatorul FCSB, Gigi Becali, care a precizat că brazilianul va face cuplu de fundași centrali cu Alexandru Crețu, ajuns și el în această vară în curtea ”roș-albaștrilor”.

”Da, este adevărat, mâine (n.r. – luni) vine Vinicius. Ne-am înțeles de ceva timp cu el, o să joace fundaș central împreună cu Alexandru Cretu. Cine să joace acolo dacă nu Crețu cu Vinicius?”, a declarat Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jucătorul brazilian va semna un contract pe un an și va avea un salariu de 15.000 de euro, cu 5.000 mai puțin decât a câștigat în sezonul precedent la CFR Cluj.

Brazilianul a mai avut și alte oferte

FANATIK a aflat că cele două părți au ajuns la o înțelegere în proporție de 90%, mai fiind de stabilit doar anumite detalii legate de clauzele din contract, dar sunt șanse foarte mari ca Paulo Vinicius să îmbrace tricoul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat de la CFR Cluj, fundașul brazilian a mai avut oferte din țara natală și din liga a doua portugheză, dar în cele din urmă a decis să revină în România și să joace la marea rivală FCSB.

Gigi Becali nu a ascuns niciodată că i-ar plăcea să-l aibă în echipa sa pe Paulo Vinicius, dar mereu s-a lovit de refuzul celor de la CFR Cluj. ”Îmi plac fundașii mei, dar eu vreau ceva mai puternic. Eu vreau un Szukala, un Varela, puternici… Mie nu îmi trebuie jucători din străinătate. Vreau să îl iau pe Vinicius, dar să vedem dacă pot să îl iau. CFR are 4-5 fundași centrali și e posibil să îl iau. Dacă pot, eu îl iau”, spunea patronul FCSB la finalul lui 2019.

ADVERTISEMENT

Vinicius, cel mai bun străin din Liga 1

Fundașul central de 36 de ani a scris istorie în tricoul lui CFR Cluj, unde s-a impus extrem de rapid ca titular, când a venit în 2017 de la Apollon Limassol și a trăit în Gruia cele mai frumoase clipe din cariera de fotbalist, câștigând patru titluri de campion și două Supercupe ale României.

Vincius a făcut parte din echipa sezonului 2017–18, 2018–19, 2019–20, iar în 2020 a fost ales cel mai bun jucător străin din Liga 1, ceea ce spune multe despre valorea acestui jucător.

Deranjat de gafa comisă de Iulian Cristea în meciul cu Șahtior Karagandy, Gigi Becali a anunțat că în curând  va aduce un fundaș central. ”E posibil să fie Vinicius, nu știu!”, a reacționat finanțatorul ”roș-albaștrilor” în momentul în care a fost chestionat pe marginea subiectului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,27 este cota pentru „U Craiova marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT