Life

Viorel, dezvăluire șocantă despre petrecerea dată de Emily Burghelea: ”Au pus-o pe Veronica să danseze și cineva filma”

17.06.2020 | 08:36
Viorel dezvaluire socanta despre petrecerea data de Emily Burghelea Au puso pe Veronica sa danseze si cineva filma
ADVERTISEMENT

Noi detalii despre scandalul fostei asistente TV Emily Burghelea cu echipa Acces Direct ies la iveală după ce tânăra a demisionat zilele trecute, în direct, pentru că nu mai suporta agresiunile la care era supusă prietena sa, Vulpița.

Viorel Stegaru vine cu o altă versiune și susține că fosta finalistă de la „Bravo, ai stil” i-a chemat la petrecerea din weekend doar pentru că a vrut să-și bată joc de Veronica pe care a îmbătat-o cu bună știință, acesta fiind și motivul pentru care a fost dată afară din emisiune.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Blăgești, județul Vaslui, a povestit că soția sa a fost pusă în ipostaze rușinoase după ce s-a schimbat în costum de baie, iubitul fostei asistente TV filmând-o în timp ce dansa.

Vulpița batjocorită de prietenii lui Emily Burghelea, spune Viorel Stegaru

Viorel Stegaru și-a luat inima în dinții și a povestit de la ce a pornit întregul scandal dintre Acces Direct și fosta asistentă TV Emily Burghelea. Bărbatul din Blăgești susține că tânăra i-a chemat la ea acasă pentru a-și bate joc de Vulpița, de aceea nici nu a dorit să fie însoțiți de vreo cameră de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta asistentă a Mirelei Vaida le-a cerut celor doi soți să nu povestească în emisiune cele petrecute și asta pentru că Vulpița a fost pusă în ipostaze rușinoase de prietenii acesteia. Se pare că iubitul fostei asistente TV deține o filmare cu Veronica Stegaru în costum de baie dansând într-o ipostază pe care Viorel nu o poate descrie.

„Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: «Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily». «Păi și ce vrea?«, i-am zis eu.

ADVERTISEMENT

«Păi să mă duc la ea la o petrecere» și i-am zis «Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo». Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit… Înalt. Un băiat înalt. 

Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok. A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că «Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă». Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat.

ADVERTISEMENT

Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic.

Am făcut un dans popular și ce spune Emily: «Hai să facem baie în jacuzzi». Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea.

În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze… nu pot să spun… într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma” a povestit Viorel despre cele întâmplate la Emily Burghelea acasă.

Veronica nu a suflat nicio vorbă în timp ce soțul ei dezvăluia cele petrecute la grătarul organizat de Emily Burghelea. Vulpița a început să plângă, moment în care prezentatoarea Mirela Vaida a intervenit pentru a o calma, precizând că nu este deloc normal ce s-a întâmplat acasă la fosta asistentă TV.

„Emily a tăcut tot timpul, a fost cea mai bună prietenă cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi în Pipera. Eu am dreptul să cred că acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalți doamne ferește ce gânduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste graniță, cine știe ce îi făceau.

Nu e normal pentru echipa cu care lucrezi să faci astfel de acte iresponsabile”, a ținut să adauge prezentatoarea Acces Direct în emisiunea de marți, 16 iunie. 

ADVERTISEMENT