Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Viorel Moldovan a găsit problema oltenilor înaintea derby-ului CFR Cluj-Universitatea Craiova: „Acest jucător le lipsește”

CFR Cluj-Universitatea Craiova este derby-ul din prima etapa a play-off-ul Superligii. Viorel Moldovan a găsit ce lipsește oltenilor înaintea meciului din Gruia.
16.03.2024 | 19:56
Viorel Moldovan a gasit problema oltenilor inaintea derbyului CFR ClujUniversitatea Craiova Acest jucator le lipseste
Bucurie a fotbaliștilor craioveni Juraj Badelj, Nicușor Silviu Bancu, Alexandru Mateiu, Andrei Virgil Ivan si Ionuț Alexandru Mitriță după un gol marcat in meciul de fotbal dintre FC U Craiova si Universitatea Craiova, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 10 martie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Viorel Moldovan a descoperit care este problema principală a celor de la Universitatea Craiova. Fostul mare atacant e de părere ca lipsa unui jucător de legătură, poate fi un factor decisiv în disputa din Gruia.

Viorel Moldovan: „Universitatea Craiova are nevoie de un om de legătură”

Fostul antrenor al celor de la Petrolul a declarat că nu se așteaptă să vadă o partidă deschisă, cu multe goluri: „Cred ca va fi o partidă echilibrată. Sunt două echipe care au avut fluctuații, au fost inconstante pe durata sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Eu vad o partidă închisă, vad un joc mai echilibrat, mai închis deși echipele ar trebui să riște, mai ales ca CFR poate ajunge la 1 punct în spatele FCSB-ului.

După părerea mea, Craiovei îi lipsește un jucător bun, de legătură, care poate să lege jocul când Mitriță este închis. În schimb, daca CFR l-a blocat pe Mitriță, deja Craiova suferă foarte mult. Când Mitriță este la turație maximă si Craiova joacă. CFR va încerca sa închidă jocul, să beneficieze de greșelile celor de Craiova.

ADVERTISEMENT

Cotele la pariuri pentru meciul CFR Cluj-Universitatea Craiova

La pariuri, gazdele sunt favorite. Pentru 1 solist cota este de 2,10, în schimb ce o victorie a celor de la Craiova are cota de 3,65. Pentru un rezultat de egalitate, casele de pariuri au decis să ofere o cotă de 3,65

În ultimele meciuri, Craiova a reușit să scoată un egal în Gruia, scor 1-1, iar pe Oblemenco, echipa din Bănie a reușit să se impună cu scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

Ultimele 4 partide între cele două nu au generat prea multe goluri, doar 7, însă pentru meciul din prima etapă a play-off-ului Superligii, specialiștii se așteaptă ca acest lucru să se schimbe.

Adrian Mutu: ”Consider că avem cel mai greu adversar posibil pentru prima etapă”

„Briliantul”, Adrian Mutu, a vorbit ieri la conferința de presă despre meciul cu Universitatea Craiova. Fostul mare atacant al României e de părere că echipa antrenată de Ivaylo Petev este cel mai greu adversar pe care ar fi putut să-l întâlnească în prima etapă: „Suntem pregătiți pentru mini-campionatul care urmează. Știm că vor fi 10 finale și le vom aborda cu încredere în forțele noastre.

ADVERTISEMENT

Deși plecăm de pe locul al treilea, ne propunem să câștigăm fiecare meci și să vedem unde ne situăm la final. Avem șanse la titlu, dar important e să ne concentrăm pe victorie în fiecare partidă.

Craiova este o echipă puternică, de temut. Îi respectăm foarte mult și consider că avem cel mai greu adversar posibil pentru prima etapă. Totuși, am încredere în jucătorii mei și sunt convins că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv dacă vom fi concentrați și conectați pe tot parcursul meciului”, a spus Adrian Mutu.

Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,75 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

 

 

ADVERTISEMENT