Life

Viorica Dăncilă a fost nașă de botez. Cum s-a îmbrăcat fostul premier al României

Viorica Dăncilă a fost nașă de botez și a postat imaginile pe pagina de Facebook. Iată cum s-a îmbrăcat fostul premier al României.
06.09.2021 | 14:31
Viorica Dancila a fost nasa de botez Cum sa imbracat fostul premier al Romaniei
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă a fost nașă de botez în acest weekend. Împreună cu soțul ei, fostul premier a creștinat o fetiță și a postat pe pagina de Facebook imagini de la eveniment. În dreptul pozelor, aceasta a scris și un mesaj emoționant.

Retrasă din viața politică, Viorica Dăncilă încă este activă în mediul online și postează regulat. În luna mai, aceasta a fost angajată la Banca Națională a României de către guvernatorul Mugur Isărescu.

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă a fost nașă de botez. Cum s-a îmbrăcat fostul premier al României

Viorica Dăncilă a fost nașă de botez de curând și a postat câteva imagini de la eveniment pe pagina de Facebook. Fostul premier al României a scris și un mesaj emoționant adresat fetiței pe care a creștinat-o.

Aceasta a purtat o ținută simplă, formată dintr-o rochie aurie și pantofi asortați. Viorica Dăncilă a postat imagini din biserică, unde o ține pe fetița pe care a creștinat-o împreună cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Fostul premier este cu zâmbetul pe buze, vizibil emoționată. așa cum se vede în fotografiile pe care le-a postat.

„A fost o binecuvântare să o țin în brațe pe Maya-Ecaterina, la creștinarea ei. Bine ai venit în această lume, draga noastră! Să-ți fie viața plină de bucurii, zâmbete și oameni frumoși”, a scris aceasta în dreptul imaginilor.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au lăsat peste 1.800 de comentarii și au felicitat-o pentru faptul că a fost nașă de botez, fiind o binecuvântare.

„Ce poate fi mai frumos decât să încreștinezi un copil!? Să vă trăiască, să fie sănătoasă și norocoasă! Nașilor numai bine și la mai mulți fini”, este unul dintre comentariile primite de fostul premier.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă după ce a renunțat la viața politică

Viorica Dăncilă s-a retras din viața politică după ce a predat șefia PSD actualului președinte, Marcel Ciolacu, în noiembrie 2019.

În perioada ianuarie 2018 – noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a fost prim-ministru al României, fiind prima femeie care ocupă această funcție.

Deși a renunțat la politică, fostul premier a rămas ținta glumelor din mediul online referitoare la greșelile gramaticale făcute de-a lungul mandatului.

La jumătatea lunii mai, Viorica Dăncilă a fost angajată la Banca Națională a României (BNR) de către guvernatorul Mugur Isărescu. Acesta s-a declarat, la acel moment, foarte mulțumit de felul în care fostul premier și președinte PSD se descurcă în noua funcție.

„Motivele, ca politică de resurse umane, au fost explicate pe larg de directorul resurse umane și se găsesc pe site-ul băncii. Nu am nimic de adăugat. În ceea ce privește domeniul în care dânsa lucrează, n-a luat locul niciunui specialist din Banca Națională.

Domeniul în care dânsa lucrează, anume economia verde, este un domeniu relativ nou și pentru dânsa și pentru oricine. Nu avem absolvenți de facultate sau de orice studiu în domeniul acesta.

Împreună cu colegii care formează lucrul respectiv, studiază și probabil că în toamnă grupul respectiv va termina o lucrare, va ieși în public cu materialul respectiv”, a declarat atunci Mugur Isăresscu.

ADVERTISEMENT