Life

Viorica de la Clejani, criticată dur, după fotografia postată din spital: „Așa ceva nu se poate”

Viorica de la Clejani a fost criticată dur, după ce a postat o fotografie din spital, cu masca de oxigen.
27.09.2021 | 22:56
Viorica de la Clejani criticata dur dupa fotografia postata din spital Asa ceva nu se poate
Viorica de la Clejani, criticată dur, după fotografia postată din spital: „Așa ceva nu se poate” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a fost criticată dur, după ce a postat o fotografie din spital, cu masca de oxigen pe față. Interpreta de muzică lăutărească a fost infectată cu COVID-19 și a ajuns pe mâinile medicilor, la Institutul „Matei Balș”, din Capitală.

Zilele trecute, pe pagina oficială de Facebook a soților din Clejani a apărut o fotografie cu Viorica, pe patul de spital, la ATI. Inițial, artista le-a spus fanilor că a ajuns acasă și că se simte mai bine.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul sportiv Gabi Safta a criticat-o pe artistă după postarea de la „Matei Balș”.

Viorica de la Clejani, criticată dur, după ce a postat o fotografie din spital

Viorica de la Clejani a fost criticată dur de jurnalistul sportiv Gabi Safta. Zilele trecute, soțul artistei, Ioniță, a postat o fotografie pe pagina oficială a celor doi.

În imaginea respectivă, Viorica avea masca de oxigen pe față, iar Ioniță le-a cerut fanilor să se roage și să-i transmită gânduri bune.

ADVERTISEMENT

Gabi Safta a ironizat-o pe interpreta de muzică lăutărească pe rețelele sociale. Jurnalistul a scos în evidență că vedeta părea foarte aranjată la spital.

„Băi, așa ceva nu se poate. Cineva din familia Clejani (nu-i cunosc și nici nu aș vrea) a postat o fotografie de la ATI, cred. Că se simte prost, că are covid și alte chestii d’astea.

ADVERTISEMENT

Dacă te uiți la fotografie, dar nu asta de la mine, aia de la postarea ei originală, tragi două concluzii.

Ori ăia la ATI nu te primesc dacă nu ești fardat, rujat, machiat, pensat și tot tacâmul, ori e foarte mișto acolo dacă ai timp să faci așa ceva pe patul de spital. Sau ar mai fi o constatare, nu crede nici ‘draq’ ce ne ‘cântă’ femeia aia”, a scris Gabi Safta pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a fost depistată cu coronavirus cu mai bine de o săptămână în urmă. Vedeta i-a ținut la curent pe fani în legătură cu starea ei de sănătate și le-a mulțumit medicilor pentru ajutorul acordat în tot acest timp.

Ioniță de la Clejani, informații despre starea soției

Ioniță de la Clejani i-a informat pe fani în legătură cu starea soției sale. Deși Viorica le-a spus fanilor că se simte mai bine și a ajuns acasă, se pare că starea i s-a agravat.

Ioniță le-a spus fanilor cât de îngrijorat este pentru soția lui și speră ca aceasta să se vindece cât mai repede.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor!

După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută!

Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță”, a scris cântărețul pe Facebook.

ADVERTISEMENT