Life

Viorica de la Clejani, despre COVID-19: “Dacă eram vaccinată, nu mi se întâmpla așa ceva!”

Viorica de la Clejani a trecut cu bine peste infectarea cu noul tip de coronavirus. Artista a fost externată în urmă cu foarte puțin timp.
23.09.2021 | 12:52
Viorica de la Clejani despre COVID19 Daca eram vaccinata nu mi se intampla asa ceva
ADVERTISEMENT

Cântăreața a oferit detalii despre starea ei de sănătate, după ce s-a filmat pe patul de spital de la Matei Balș, înainte de a pleca acasă, vedeta precizând că nu ar fi ajuns aici dacă era vaccinată.

Viorica de la Clejani și-a pus toată încrederea în doctori, dovadă că i-a revenit culoarea în obraji și chiar a fost externată, după mai bine de o săptămână de spitalizare.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a ajuns acasă. Ce a spus despre Covid-19

„Mă simt bine acum! Am venit la spital cu toată încrederea și mi-am pus toată speranța în medici și în Dumnezeu!

Mulțumesc din inimă medicilor de la Institutul Matei Balș pentru toată grija și sprijinul acordat”, este mesajul lăsat de Viorica de la Clejani pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ioniță de la Clejani se bucură că s-a vindecat de coronavirus și a ajuns acasă la cei dragi. Artista vorbește de o boală păcătoasă, semn că a trecut prin momente neplăcute cât a stat internată în spital.

Cântăreața le recomandă oamenilor să aibă încredere în cadrele medicale și să nu-și piardă credința în Dumnezeu, pentru că viața se poate termin într-o secundă, când te aștepți mai puțin.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani: ”Cel mai urât lucru este să fii legumă la pat”

Mai mult decât atât, solista și-a dat seama cât de importantă este sănătatea pentru ea, momentele de stat la pat făcând-o să vadă lucrurile și boala cu alți ochi.

„E o boală foarte păcătoasă, vă rog pe toți să luați foarte în serios, să vă protejați și să aveți încredere în doctori și în Dumnezeu! 

ADVERTISEMENT

Doamne, îți mulțumesc din suflet, vreau lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea… Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți.

Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a mai adăugat artista în comentariile postării de pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT