Life

Viral pe TikTok! Cu ce s-a întâlnit o americancă în drum spre școală, mergând cu bicicleta. Video

În timp ce noi suntem obișnuiți să întâlnim pisicuțe și câini pe drum, în sudul statului Florida, aparițiile sunt ceva mai exotice!
07.01.2023 | 15:23
Viral pe TikTok Cu ce sa intalnit o americanca in drum spre scoala mergand cu bicicleta Video
Fragment din clipul care face furori pe TikTok. Captură TikTok
ADVERTISEMENT

Un videoclip postat de o americancă pe TikTok a făcut aproape 400.000 de vizualizări în doar zi, imaginile surprinzându-i pe internauți!

Videoclip viral pe TikTok: aligator filmat de o tânără în timp ce mergea spre școală

O tânără cu nickname-ul Leti T, urmărită de puțin peste 2.200 de persoane pe platforma de socializare, le-a arătat oamenilor care sunt cu ochii pe pagina ei cum poate să arate o plimbare obișnuită în statul american Florida.

ADVERTISEMENT

Nu se știe exact când a fost realizat videoclipul, însă cert e că acesta a fost postat pe 6 ianuarie. În clipul respectiv, potrivit descrierii făcută de utilizatoarea TikTok, fata mergea liniștită spre școală, cu bicicleta, iar în drumul ei s-a întâlnit cu o creatură care ar putea să îi bage în spaimă pe mulți!

Cei care locuiesc, însă, în sudul statului Florida, sunt obișnuiți cu animalul despre care vorbim. Mai mult, aligatorii, căci despre ei e vorba, apar adesea în zonele mlăștinoase, pe poteci sau în parcuri, iar localnicii nici că îi mai bagă în seamă.

ADVERTISEMENT

De altfel, în postarea făcută de Leti pe TikTok, aceasta nu are nicio tresărire când trece pe lângă aligator, prezentând acest ”eveniment” drept unul banal, ca și cum noi ne-am întâlni cu o pisică pe stradă.

„Trebuie să mergi spre școală cu bicicleta, dar locuiești în Florida”, este mesajul care însoțește videoclipul devenit viral pe TikTok.

ADVERTISEMENT

„Le suntem prieteni, nu mâncare”

Internauții au reacționat imediat la imaginile în care tânăra trece pe lângă aligator. Unul dintre urmăritorii ei i-a scris tinerei că animalul și-ar fi dorit să cadă de pe bicicletă să devină hrană, însă Leti T l-a contrazis, lăsând să se înțeleagă că acești aligatori nu sunt periculoși.

„Nu, noi le suntem prieteni, nu mâncare”, a scris fata.

„Ce fel de câine este acela?”, a întrebat cineva, evident, ironic. „Unul drăguț, dar fără păr”, i-a răspuns un alt utilizator.

ADVERTISEMENT

Întâlnirile americanilor cu aligatorii și crocodilii sunt destul de des în sudul statului Florida. În luna august 2021, un aligator a fost surprins trecând pe trecerea de pietoni într-o localitate, iar în mai 2022, un alt aligator a făcut baie în piscina unei familii, of course, neinvitat de nimeni!

ADVERTISEMENT