Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Visul de impresar al lui Florin Manea. „Vreau să duc jucător acolo, apoi îmi pun cască de galactic și mă las”

Florin Manea și-a dezvăluit cel mai mare vis din cariera de impresar. Agentul lui Radu Drăgușin își dorește să transfere un jucător la Real Madrid.
08.02.2024 | 09:00
Visul de impresar al lui Florin Manea Vreau sa duc jucator acolo apoi imi pun casca de galactic si ma las
Visul de impresar al lui Florin Manea. „Vreau să duc jucător acolo, apoi îmi pun cască de galactic și mă las”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Visul de impresar al lui Florin Manea rămâne un transfer la Real Madrid, iar apoi mărturisește că își va încheia cariera. Agentul lui Radu Drăgușin dezvăluie că va veni la FANATIK SUPERLIGA cu un costum de galatic după ce va semna cu Florentino Perez.

Visul de impresar al lui Florin Manea. „Vreau să duc jucător acolo, apoi îmi pun cască de galactic și mă las”

Florin Manea este impresarul momentului în fotbalul românesc, iar acesta a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA și care este planul său. Deși l-a transferat pe Radu Drăgușin la Tottenham, fiul lui Nicolae Manea are un plan mult mai mare.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham, iar impresarul său știe că internaționalul știe că acesta se va impune la Spurs și va merge la unul dintre granzii din Europa. Florin Manea a anunțat că se va lăsa de impresariat, atunci când va transfera la Real Madrid.

Florin Manea a dezvăluit că va îmbrăcat un costum de astronaut după ce va ajunge la „galacticii” de la Real Madrid. Acesta ar putea să fie ultima lovitură din cariera de impresar pentru agentul lui Radu Drăgușin de la Spurs.

ADVERTISEMENT

„Mă duc la Florentino semnez și după vin cu costumul la tine în emisiune, îmi aduci un translator din spaniolă în română, yo soy galatico ablo solo espaniol, ridic casca de galatic și gata, mă las după aia. Vreau să apar pe toate site-urile din lume, îți dai seama că ne preia toți dacă mă vede lumea în costum de astronaut ne preia toți”, spune Manea la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Cum comentează Florin Manea „hate”-urile despre transferul lui Drăgușin: „Mi s-a părut gelos”

„Nici mie nu mi-a plăcut ce a spus (n.r. Gică Popescu), nu poți să spui că ai uitat de el. Pentru mine contează că Gică Hagi ne-a felicitat. De ce să spună Răducioiu, Hagi și mulți, mulți și-au schimbat declarațiile. Dacă te uiți la declarațiile pe care le dădeau și ce dau acum e complet diferit.

ADVERTISEMENT

Ce să zic, mă ambiționează ca Radu să munceasă mai mult. Radu nu prea citește. Din păcate te auzeam în emisiune, s-au luat de fetița Andrei, ce să mai vorbim dacă se ia de Radu. Din păcate, suntem un popor mai gelos. Mi s-a părut gelos, nu ai cum să nu îl pui în primii 5 la fotbalistul anului, toată lumea a votat.

Vorbeau de Ghiță, că nu avem apărare înainte, chiar îl excludea. Nu știu, o fi gelos. A fost unul dintre cei mai buni jucători cu Juventus, din păcate ziarele din România se iau după Sofascore care e un alogoritm, nu vede nimeni meciul. Calculează pasa de un metru și de 5 de cm.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Juventus apare știre: «Radu Drăgușin, al treilea cel mai slab de pe teren», apare Gazzeta dello sport «cel mai bun după teren» și au schimbat știrea. Dacă tot suntem români, dacă tot avem unul, să apară la noi că e cel mai bun”, a spus Manea.

Visul de impresar al lui Florin Manea

ADVERTISEMENT
Tags: