Life

Visul lui Irinel Columbeanu de Crăciun. Cu cine vrea să petreacă sărbătorile, de fapt: ”I-am trimis niște mesaje”

Ce vis are Irinel Columbeanu de Crăciun. Fostul milionar de la Izvorani a spus cu cine își dorește să petreacă sărbătorile de iarnă.
15.12.2023 | 12:17
Visul lui Irinel Columbeanu de Craciun Cu cine vrea sa petreaca sarbatorile de fapt Iam trimis niste mesaje
Irinel Columbeanu trăiește acum într-un azil de bătrâni. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu (66 ani), care în această toamnă s-a mutat la un azil de bătrâni din apartamentul unde locuia cu chirie, a dezvăluit care este visul său pentru Crăciun. Fostul afacerist a mărturisit cu cine i-ar plăcea să se bucure de sărbătorile de iarnă.

Cu cine își dorește Irinel Columbeanu să se bucure de Crăciun

Irinel Columbeanu este mai liniștit de când a ajuns la un cămin de bătrâni, situat în Ghermănești, aici având parte de atenția cuvenită din partea personalului, mai ales că este prieten cu proprietarul locației. Totuși, deși pare că nu mai duce lipsă de nimic, fostul milionar de la Izvorani și-ar dori să petreacă sărbătorile de iarnă alături de două persoane dragi.

ADVERTISEMENT

Falit și cu probleme de sănătate, locomotorii, după o viață trăită în lux și opulență, Irinel Columbeanu se descurcă în prezent dintr-o pensie mică și din ajutorul celor apropiați. De curând, a dezvăluit că îi este dor de fiica sa, Irina, dar și de fosta soție, Monica Gabor, dorindu-și să fie de Crăciun împreună cu ele.

Irinel Columbeanu a încercat să mai ia legătura cu Monica Gabor, trimițându-i mesaje, dar aceasta nu i-a mai răspuns. Acest fapt îl miră, având în vedere că în această vară, când el se afla în vizită, în SUA, la fiica lor, Irina, Monica i-a acordat atenție.

ADVERTISEMENT

”Cu Monica mi-ar plăcea să petrec și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a precizat bărbatul pentru Realitatea Plus.

Irinel Columbeanu, probleme cu banii și cu sănătatea

Irinel Columbeanu trebuie să plătească lunar 4.000 de lei la azil, loc unde a stat și tatăl său, de altfel. Cum nu poate acoperi de unul singur taxa, apropiații îi sar în ajutor, iar printre aceștia s-au numărat până acum inclusiv fiica sa, Irina, și fosta soție, Monica Gabor.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu, chiar dacă este o adolescentă de 16 ani, a reușit să-și dea deoparte economii, iar pe acestea i le-ar fi trimis tatălui, pentru azil. Monica Gabor i-a trimis la rândul său o sumă de bani fostului partener de viață, printr-un cumnat.

”Marius îl cheamă, este soțul surorii mai mari a Monicăi. Sunt destul de în regulă. Sunt bine îngrijit aici. Eu aș vrea să rămân o perioadă cât mai lungă. Discut în fiecare zi. Încercăm să găsim soluții ca să pot să rămân cât mai mult aici.

ADVERTISEMENT

Și cu ajutorul prietenilor și cui mai contribuie financiar. Am asigurat aici, deja e plătită chestia asta până în luna mai dacă nu mă înșel”, a mai precizat Irinel Columbeanu pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT