Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită a făcut analiza meciului FCSB – Petrolul. „Nu mai e rachetă, e petardă”

La FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită a analizat meciul dintre FCSB și Petrolul Ploiești, scor 1-0, dar a discutat și despre fundașul dreapta al liderului, Nana Antwi.
04.03.2024 | 13:25
Vivi Rachita a facut analiza meciului FCSB  Petrolul Nu mai e racheta e petarda
Vivi Răchită, analiza după FCSB - Petrolul, scor 1-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu a fost impresionat de Nana Antwi după duelul FCSB – Petrolul, scor 1-0. Analistul l-a criticat dur pe noul fundaș dreapta al “roș-albaștrilor” și susține că nu este la nivelul descris de Gigi Becali.

 „Nu mai e rachetă, e petardă”

“Racheta”, așa cum l-a numit Gigi Becali pe Nana Antwi, a făcut un joc modest pe Arena Națională în duelul FCSB – Petrolul Ploiești. Fundașul lateral a fost criticat dur de Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA, iar analistul este de părere că ghanezul nu se ridică deloc la nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

“Nana e petardă. Acum mi-am dat seama și de ce a plâns. Cred că nu stă bine nici cu capul. Nu este ceea ce s-a spus. L-am observat. Nici pe faza defensivă nu știe ce să facă. Nu știe să închidă culoarele, nu știe să facă dublaj, nu știe să facă translație.

Pe faza de atac a încercat niște driblinguri, dar nu am văzut racheta. Săptămâna aceasta să îi facă contract lui Crețu pe încă doi ani. Pe Crețu, încă doi ani de zile nu are cine să îl dea afară de acolo”, a spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a făcut analiza meciului FCSB – Petrolul

Vivi Răchită a discutat și despre partida celor de la FCSB cu Petrolul din etapa 29 a SuperLigii. Analistul este de părere că liderul campionatului a câștigat partida pe un fond de joc neconvingător, dar a criticat și tactica propusă de Florin Pîrvu pentru duelul de pe Arena Națională.

“FCSB a jucat prost și a câștigat meciul. Ai noștri au fost fricoși. În a doua repriză am mai ajuns și noi la poartă. Avem 15 egaluri în campionat. Noi am jucat cu 5 fundași în fața niciunui atacant al FCSB-ului. Nici Coman și nici Tavi și nici Băluță nu sunt atacanți niciunul”, a mai spus analistul de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Cu Olaru îi năucim pe toți” Gigi Becali a analizat jocul FCSB

Darius Olaru a fost suspendat în partida FCSB – Petrolul, iar finanțatorul “roș-albaștrilor” susține că i s-a simțit lipsa mijlocașului. Gigi Becali a mărturisit că atunci când este Darius Olaru în teren, echipa are o viteză cu care poate să învingă pe oricine.

Da, s-a simțit lipsa lui Olaru. Când e el în teren, toată echipa joacă în viteză. El e un fel de liant între mijlocași și atacanți. Noi jucăm mai mult un 4-2-3-1, cu Olaru ca număr 10. El dă viteză echipei. E ca un fel de injector. El dă tonul. Altceva e când joci în viteză și altceva e când joci mai lent. 

ADVERTISEMENT

Noi când jucăm în viteză, îi năucim pe toți. Îi obosim repede. Și a doua repriză după ce îi năucim, ne jucăm și ne distrăm cu ei. Eu așa cred. Când joci în viteză îi năucești, pentru că nu mai știu ce să facă. Olaru amplifică viteză echipei”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Vivi Răchită, analiza lui Nana Antwi după FCSB - Petrolul 1-0

ADVERTISEMENT