Sport

Vivi Răchită, declarație „alunecoasă” după numirea lui Laszlo Balint la Petrolul: „Sper să vină singur”

Vivi Răchită, fostul mare fotbalist al formației din Ploiești, a avut o declarație alunecoasă la adresa noului antrenor al celor de la Petrolul, Laszlo Balint.
10.04.2024 | 13:55
Vivi Rachita declaratie alunecoasa dupa numirea lui Laszlo Balint la Petrolul Sper sa vina singur
Vivi Răchită, declarație „alunecoasă” după numirea lui Laszlo Balint la Petrolul: „Sper să vină singur”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, fostul jucător al celor de la Petrolul Ploiești, a declarat la Spotlight Superliga că se teme că noul antrenor al „Lupilor”, Laszlo Balint, ar putea să nu vină singur la echipă.

Vivi Răchită, atac dur la adresa jucătorilor Petrolului pentru prestația din meciul cu FC Voluntari: „Au crezut că joacă la Real Madrid”

Vivi Răchită, jucătorul care a făcut istorie în tricoul formației din Ploiești, a avut un atac dur la adresa jucătorilor, la Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO, după înfrângerea umilitoare cu FC Voluntari, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

„Mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu FC Voluntari. Eu i-am văzut pe jucători de la încălzire și parcă nu erau montați așa cum trebuia, aveau aere de vedete care joacă la Real Madrid sau Manchester City. Nici nu mai trebuiau să intre să joace 90 de minute cu ăștia de la Voluntari că-i băteau oricum.

Și-a venit Florin Pârvu, care știa totul despre echipă, plecase cu trei etape înainte și ne-a dat un 4-0 de ne-a aruncat, acolo, la locurile codașe.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu nu putea să-l mai țină pe Florin Stângă pentru că treceau cele 30 de zile de răgaz pentru a putea pune un antrenor, Stângă nu avea licență Pro și a venit Laszlo Balint, vom vedea”, a declarat Vivi Răchită la Spotlight Superliga.

Vivi Răchită, declarație „alunecoasă” la adresa lui Laszlo Balint: „Sper să vină singur”

Vivi Răchită, fotbalist care a mai jucat și la Steaua București, nu vede prea bine aducerea lui Laszlo Balint la formația din Ploiești, asta și din cauza faptului că este impresariat de Bogdan Apostol.

ADVERTISEMENT

„Sper să vină la Petrolul doar cu colaboratorii săi pe partea tehnică, atât. Să vină fără cei pe care i-a avut ca impresari. Știu ce vorbesc. Sper să vină fără Bogdan Apostu. Balint unde a fost nu a reușit mare lucru și asta zic, sper ca la FC Petrolul, echipa mea de sufelt, să nu eșueze.

Bogdan Apostu ar fi o problemă pentru club, deoarece are jucători și la alte echipe. A venit Laszlo Balint și noi trebuie să-l susținem. Noi, toți cei care facem parte din familia Petrolul, trebuie să mergem la meci și să-l susținem pe Balint.

ADVERTISEMENT

E bine că a venit singur, sper să nu-l vedem și pe Bogdan Apostu implicat”, a mai declarat fostul fotbalist la Spotlight Superliga.

Vivi Răchită, declarație „alunecoasă” după numirea lui Laszlo Balint la Petrolul

ADVERTISEMENT