Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită se înclină în fața suporterilor FCSB: „S-a văzut adevărata Steaua!”

Vivi Răchită a vorbit despre meciul dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0, lăudând fanii prezenți la meci pentru încurajările de care au dat dovadă.
09.08.2023 | 11:13
Vivi Rachita se inclina in fata suporterilor FCSB Sa vazut adevarata Steaua
Vivi Rachita se înclină în fața suporterilor FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre revenirea FCSB-ului pe stadionul din Ghencea și despre felul în care suporterii și-au încurajat clubul pe toată durata partidei.

Vivi Răchită se înclină în fața suporterilor FCSB

Vivi Răchită i-a lăudat pe fanii FCSB la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după victoria cu CFR Cluj, spunând că nu poate să nu aprecieze felul în care și-au făcut simțită prezența pe stadion:

ADVERTISEMENT

A fost frumos! Suporterii au văzut acum care este adevărata Steaua, pentru că o echipă este certificată în funcție de numărul de suporteri.

Iar duminică seara s-a văzut că fanii chiar iubesc această echipă și că ei chiar consideră că e continuatoarea Stelei. Așa cum și noi, chiar și eu, în ciuda contrelor mele cu conducerea FCSB-ului, din punctul meu de vedere continuatoarea pe linie sportivă a Stelei este FCSB”.

ADVERTISEMENT

„Eu eram la Steaua când s-au schimbat acționarii și echipa a continuat!”

„Eu pot să spun că FCSB e Steaua și prin prisma faptului că am fost acolo în 2003, când s-au schimbat acționarii sau conducătorii. Nu s-a făcut o pauză de câțiva ani, ci s-a continuat și în acel an am jucat cu Liverpool.

Iar acum vine domnul colonel Talpan și îmi spune că n-am jucat la Steaua, că m-a păcălit Gigi Becali de fapt, dar meciul a fost Steaua-Liverpool, în fine”, a continuat Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

„Au fost 28.000 de suporteri, stadionul a fost plin și sunt convins că dacă era stadionul mai mare, era mai plin stadionul. Au fost mulți care nici nu au putut să intre pe stadion”, a mai spus Valeriu Răchită.

„Eu am ajuns aproape de începerea meciului și încă erau oameni afară, nu aveau bilete!”, a spus și Bănel Nicoliță, prezent în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune de sport din România, poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Vivi Rachita SE INCLINA in fata suporterilor FCSB, dupa 1-0 cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT