Life

Viviana Sposub a avut o relație amoroasă cu o vedetă Pro TV, înainte de George Burcea. Ce legătură are fostul iubit cu Cătălin Măruță

Viviana Sposub a fost împreună cu o vedetă Pro TV înainte de George Burcea. Iată ce legătură are fostul iubit cu Cătălin Măruță.
09.08.2021 | 15:54
Viviana Sposub a avut o relatie amoroasa cu o vedeta Pro TV inainte de George Burcea Ce legatura are fostul iubit cu Catalin Maruta
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună de aproape un an. Însă asistenta TV a mai avut o relație cu o vedetă de la Pro TV înainte să formeze un cuplu cu fostul Andreei Bălan.

Tânăra a fost întotdeauna discretă atunci când a fost vorba de viața ei sentimentală. Relația cu George Burcea a fost atent urmărită de fani de când cei doi s-au îndrăgostit la „Ferma”.

ADVERTISEMENT

Nu la fel se poate spune și despre fostele relații ale prezentatoarei. Puțini știu că șatena a fost împreună cu o altă vedetă din cadrul aceluiași trust. Fostul ei iubit este apropiat de Cătălin Măruță.

Viviana Sposub a fost împreună cu o vedetă Pro TV

Viviana Sposub a fost împreună cu o vedetă Pro TV înainte de George Burcea. Este vorba despre Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a aflat în cadrul emisiunii „ La Măruță”, unde Radu Ciucă a fost supus provocării sosurilor picante. Acesta a preferat să spună adevărul decât să guste unul dintre sosurile extrem de iuți.

Atunci când a fost întrebat despre femeile care au fost în viața lui, Radu Ciucă a oferit un răspuns scurt și a obiect: „Viviana Sposub și Diana Sar (n.r. fostă actriță din serialul ‘Vlad’)”.

ADVERTISEMENT

Relația dintre asistentul lui Măruță și Viviana Sposub nu a fost foarte mediatizată. Cei doi au fost surprinși luând masa la un restaurant din Capitală, însă nimeni nu a presupus atunci că ar fi împreună.

Asistenta TV a fost împreună cu Ionuț Rusu

Viviana Sposub a format un cuplu și cu Ionuț Rusu, unul dintre cei mai apreciați comedianți și vloggeri din România.

ADVERTISEMENT

Puțini au știut de relația pe care vloggerul a avut-o cu actuala lui George Burcea, cei doi fiind foarte discreți. Ionuț Rusu este cel care a confirmat relația, însă niciunul dintre ei nu a făcut vreun comentariu atunci când s-au despărțit.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra.

Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, povestea Ionuț Rusu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT