Life

Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub la recentele filmări de la Bravo, ai stil: „Încă nu s-a difuzat”

Viviana Sposub a dezvăluit că și-a ieșit din minți la recentele filmări de la Bravo, ai stil. Cel mai tensionat moment din acest sezon încă nu a fost difuzat pe post.
19.01.2022 | 15:32
Ce sa intamplat cu Viviana Sposub la recentele filmari de la Bravo ai stil Inca nu sa difuzat
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub speră să câștige trofeul Bravo, ai stil, cel pentru care luptă zi de zi, creând ținute cât mai spectaculoase cu putință.

Iubita actorului George Burcea a fost invitată la Teo Show, unde a fost întrebată ce se va întâmpla cu ea pe plan profesional după ce show-ul de modă de la Kanal D se va sfârși.

ADVERTISEMENT

Bruneta are o serie de proiecte. Se gândește foarte serios să se apuce de muzică, după ce vocea ei a fost remarcată la Bravo, ai stil în câteva gale.

Viviana Sposub și-a ieșit din minți la Bravo, ai stil: „Încă nu s-a difuzat”

De asemenea, nu ar spune nu unei cariere în actorie, căci i-a plăcut foarte mult să joace în galele concursului de modă. Pentru fiecare din acest domeniu artistic, vedeta e conștientă că va fi nevoită să muncească din greu.

ADVERTISEMENT

Viviana a dezvăluit și ce se întâmplă în culisele emisiunii Bravo, ai stil. Teo Trandafir a vrut să știe dacă s-a enervat vreodată rău de tot în emisiune.

Fosta asistentă tv a spus că s-a întâmplat asta chiar de curând. Dacă până acum a făcut față situațiilor tensionate și schimburilor dure de replici din platou, la recentele filmări a clacat. Nu a vrut să dea mai multe detalii, dar este clar că atmosfera a devenit de nesuportat pentru ea în studio.

ADVERTISEMENT

„În ultimele ediții pe care le-am filmat, mi-am ieșit puțin din pepeni”, a dezvăluit Viviana Sposub la Kanal D.

„Sunt mult mai puternică. Am făcut față cu brio momentelor tensionate. M-am enervat o dată foarte tare, dar încă nu s-a difuzat pe post”, a completat concurenta.

ADVERTISEMENT

Cum se întreține vedeta

Competiția Bravo, ai stil se apropie încet-încet de marea finală. Fetele vor filma în perioada următoare pentru prima semifinală. Viviana a declarat la Teo Show că are deja toate ținutele pregătite, inclusiv pentru finală, unde speră să ajungă.

Iubita lui Burcea a mai spus și ce face pentru a arăta atât de bine. Din cauza muncii pe care o presupune proiectul Bravo, ai stil, Vivi a spus că nu prea mai are timp să mănânce, acesta fiind, practic, trucul ei.

„Înainte mâncam foarte mult și sper să mănânc foarte mult din nou când se va termina emisiunea. Mâncăm doar salată goală cu praz și puțină brânză”, a spus botoșăneanca.

 

 

ADVERTISEMENT