Life

Viviana Sposub este însărcinată? Ce a declarat iubita lui George Burcea în direct la TV

18.02.2021 | 14:48
Viviana Sposub este insarcinata Ce a declarat iubita lui George Burcea in direct la TV
ADVERTISEMENT

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, Viviana Sposub a fost întrebată de Cove dacă este însărcinată, iar răspunsul pe care l-a oferit iubita lui George Burcea i-a pus pe toți pe gânduri. 

Fosta concurentă a reality show-ului „Ferma” de la Pro TV s-a amuzat copios alăturii de Cove și Lora, care prezintă în locul Adelei Popescu, de când și-a luat concediu maternal cu mai bine de o lună în urmă.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a „testat-o” pe frumoasa șatenă, dar și pe Lora, care a făcut confesiuni legate de regimul alimentar pe care și l-a stricat din cauza unor pofte.

Viviana Sposub este însărcinată? Ce a declarat iubita lui George Burcea în direct la TV

Viviana Sposub a fost supusă unui interogatoriu în toată regula la emisiunea „Vorește lumea”. După ce Cove a întrebat-o dacă ea și George Burcea, iubitul ei, așteaptă un copil, tânăra a oferit un răspuns destul de halucinant.

ADVERTISEMENT

„Viviana, spune adevărul, ești însărcinată?”, a întrebat-o prezentatorul. Surprinsă de întrebare, aceasta a răspuns „Nu știu! Cred că nu!”, fapt ce a provocat confuzie pentru toți cei care se aflau în platou. „A fost o ezitare, a fost o ezitare în răspunsul tău!”, a mai spus Cove.

George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de câteva luni bune și s-au cunoscut pe platourile emisiunii „Ferma: Orășeni vs. Săteni”, unde s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Fostul soț al Andreei Bălan este mai împlinit ca niciodată, după un an dificil, în care el și cântăreața s-au separat, urmând divorțul la tribunal.

ADVERTISEMENT

Cove a interogat-o și pe Lora

Nici Lora nu a scăpat de interogatoriul colegului ei de platou. Blondina a declarat, în urmă cu câteva zile, că și-a stricat regimul alimentar, exagerând cu dulciurile și cantitățile de mâncare. „Am făcut o prostie, am mâncat ce nu trebuia…”, a mărturisit cântăreața, iar Cove a făcut o remarcă referitoare la stilul ei de viață: „Păi tu erai parcă …ierbivor!”

„Daaa, mi-am stricat regimul alimentar, am început cu brânzică, cu dulce, cu o bezea… Am exagerat. M-am trezit greu azi dimineață!”, a continuat Lora.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna pus pe glume, Cove a venit imediat cu o nouă replică, dând de înțeles că artista este însărcinată: „Greață, vărsături? Încă nu? Eu aș deschide, peste vreo șase luni, secțiunea de casting pentru o nouă colegă la emisiune, cred că ne despărțim atunci”, a transmis acesta, spre exasperarea Lorei, care l-a amenințat.

„Dacă apare în tabloide asta te desființez”, a râs cântăreața, însă glumele colegului ei nu au încetat nici de data aceasta.

ADVERTISEMENT