Life

Viviana Sposub, însărcinată pentru prima oară? Cum a apărut alături de George Burcea

Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea când s-a afișat cu un test de sarcină în mână, alături de partenerul ei de viață, actorul George Burcea.
15.06.2021 | 21:19
Viviana Sposub insarcinata pentru prima oara Cum a aparut alaturi de George Burcea
Viviana Sposub, însărcinată pentru prima oară? Cum a apărut alături de George Burcea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” a revenit pe sticlă, după un an de pauză, în prima ediție a emisiunii „Vorbește lumea” filmându-se cu un test de sarcină, chiar înainte de a începe show-ul de la Pro TV.

George Burcea este și el prezent în clipul postat de frumoasa brunetă pe rețelele de socializare. Viviana Sposub se îndreaptă la un moment dat spre iubitul ei pe care-l sărută tandru, dar nu înainte de a vorbi despre ceva important.

ADVERTISEMENT

„Emoțiile de azi-dimineață”, este descrierea care apare la InstaStory, vedeta lăsând de înțeles că este însărcinată pentru prima oară? Sau să fie numai o glumă?

Viviana Sposub, veste uriașă. Iubita lui George Burcea va fi mamă pentru prima oară?

Viviana Sposub apare în imaginile postate destul de relaxată, testul de sarcină fiind unul rapid. Așadar, tânăra de 23 de ani a aflat rezultatul în maxim 5 minute, însă nu a dezvăluit până acum care este acesta.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Pro TV este extrem de fericită alături de George Burcea și nu este exclus să devină mamă, mai ales că își dorește să aducă pe lume un copil cât este tânără.

Un alt detaliu pe care vedeta l-a scos la iveală despre relația cu fostul soț al Andreei Bălan este faptul că știe deja cine îi va cânta la nuntă.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Stelu Pandelescu, în timp ce piesa iubită de Viviana Sposub este melodia intitulată „Soția mea frumoasă”, lansată în anul 2019, împreună cu Vali Vijelie.

„Stelu Pandelescu a promis că îmi cântă piesa asta la nuntă”, a scris frumoasa brunetă alături de o filmare în care apare alături de artistul de muzică de petrecere, în show-ul „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea, dragoste la prima vedere?

Frumoasa prezentatoare de la Pro TV are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului de viață, despre care crede că este bărbatul ideal. Drumurile lor s-au întâlnit în timpul filmărilor de la Ferma, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, în ciuda faptului că actorul încă nu a divorțat oficial de Andreea Bălan, cu care are două fete, Ella și Clara.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. 

Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg”, spunea la moment dat Viviana Sposub, scrie verdict.ro.

ADVERTISEMENT