Life

Viviana Sposub și George Burcea, decizie importantă. Cei doi și-au mărit familia cu încă un membru

Viviana Sposub și George Burcea au luat o decizie importantă. Cei doi îndrăgostiți și-au mărit familia cu încă un mmebru.
13.03.2024 | 10:33
Viviana Sposub si George Burcea decizie importanta Cei doi siau marit familia cu inca un membru
Viviana Sposub și George Burcea și-au mărit familia cu încă un membru. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea au luat o decizie importantă și și-au mărit familia cu încă un membru. Fosta prezentatoare le-a arătat fanilor despre cine este vorba.

Viviana Sposub și George Burcea au luat o decizie importantă. Și-au mărit familia cu încă un membru

Actorul din “Wednesday” și fosta asistentă TV formează un cuplu de mai bine de trei ani, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui reality show.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit, însă au revenit la sentimente mai bune la începutul lui 2024, atunci când vedeta de televiziune a anunțat împăcarea.

Lucrurile par să meargă bine între cei doi îndrăgostiți, care au luat o decizie foarte importantă. Mai exact, cei doi au decis să aducă un membru în familia lor.

ADVERTISEMENT

Astfel, Viviana Sposub le-a prezentat-o internauților pe pisicuța ei și a lui George Burcea. Amândoi se bucură de timpul petrecut cu animăluțul, după cum se poate vedea în imaginea postată de fosta prezentatoare.

Viviana Sposub pisica
Viviana Sposub și George Burcea și-au luat pisică. Sursa foto: Instagram

Ce spune Viviana Sposub despre posibilitatea de a deveni mamă

Viviana Sposub și George Burcea sunt fericiți împreună și chiar au petrecut sărbătorile de iarnă unul în prezența celuilalt. După câteva luni în care au fost separați, se pare că și-au acordat o a doua șansă, iar situația este mai bună în prezent.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Viviana Sposub a mărturisit că și-ar dori să devină mamă în viitor. Șatena se simte pregătită pentru acest pas important, mai ales că îi plac foarte mult copiii.

“Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a spus vedeta în cadrul unui interviu pentru Viva.

ADVERTISEMENT

În 2023, după ce a avut un mare succes cu serialul “Wednesday”, George Burcea a petrecut mai mult timp în SUA. Alături de el a fost prezentă și Viviana Sposub, care a încercat să-și facă o carieră peste Ocean.

După ceva timp, însă, cei doi s-au întors în România. La scurt timp după întoarcerea acasă, Viviana Sposub a recunoscut că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT