Sport

Vlad Chiricheș, făcut praf de galeria Craiovei: „Mai dă o tură să îți dea Gigi 50.000 de euro”. Video exclusiv

Vlad Chiricheș și-a continuat alergările la finalul partidei, însă jucătorul FCSB-ului a fost înjurat și apostrofat de galeria Universității Craiova.
08.04.2024 | 15:28
Vlad Chiriches facut praf de galeria Craiovei Mai da o tura sa iti dea Gigi 50000 de euro Video exclusiv
Vlad Chiriceș a dat ture pe Arena Națională aproximativ 15 minute, în huiduielile și înjurăturile galeriei Universității Craiova
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a fost din nou titular la FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova, disputat în fața a peste 30.000 de spectatori. Fundașul central a rămas pe teren pentru un scurt antrenament de alergări, însă a fost primit foarte dur de către ultrașii olteni.

Vlad Chiricheș, înjurat și apostrofat de galeria Craiovei: „O să tragi clopotele lui Gigi la Athos”

Vlad Chiricheș a fost luat în primire de ultrașii Craiovei la finalul derby-ului de pe Arena Națională. Stoperul și-a continuat deja celebrele alergări într-un moment în care mai rămăseseră pe stadion doar o parte dintre suporterii olteni.

ADVERTISEMENT

Jucătorului FCSB-ului și fostul căpitan al echipei naționale a fost înjurat și huiduit de olteni, în timp ce își continua nestingherit turele de teren făcând abstracție de ceea ce se striga din peluză

Ultrașii chiar au început un dialog cu Chiricheș prin intermediul unei portavoci, surprins de FANATIK: „Du-te la biserică cu Gigi. Gata, te duci la Euro acuma dacă alergi! Te revanșezi la biserica după ce te lași”.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș, ironizat de galeria Universității Craiova: „O să tragi clopotele lui Gigi la Athos”

Ultrașii olteni nu l-au menajat pe Chiricheș deși acesta se afla pe teren alături de fiul său: „Mai dă o tură să îți dea Gigi 50.000 de euro. O să tragi clopotele lui Gigi la Athos”, au fost doar câteva dintre cuvintele care pot fi reproduse.

Vlad Chiricheș nu a ripostat însă în niciun fel și a continuat să alerge prin dreptul Peluzei Nord Craiova. Ba chiar s-a oprit să facă o poză cu un copil la marginea terenului.

ADVERTISEMENT
Vlad Chiricheș s-a oprit din antrenament pentru a face poză cu un copil la marginea terenului
Vlad Chiricheș s-a oprit din antrenament pentru a face poză cu un copil la marginea terenului

După aproximativ 15 minute și-a încheiat antrenamentul și s-a dus la vestiare. Jucătorului revenit la FCSB după o accidentare a procedat la fel și după meciul cu Farul de la Ovidiu.

De ce face alergări după meciuri jucătorul FCSB-ului

FANATIK a aflat motivul pentru care Vlad Chiricheș a recurs la acest gest. Thomas Neubert a observat în monitorizarea de la Catapult că nu și-a atins parametrii la volumul de efort pentru postul său de fundaș central.

ADVERTISEMENT

Astfel, Thomas Neubert l-a pus la treabă pe Chiricheș pentru a atinge aceste cifre, în contextul în care jucătorul speră să prindă pe ultima sută de metri lotul pentru Campionatul European din Germania.

Mihai Stoichiță nu exclude posibilitatea ca Edi Iordănescu să îl convoace: „…joacă cu echipele care vor și declarativ se bat la titlu, deci cele mai valoroase echipe. Dacă continuă așa de ce nu?

Sigur o să îi atragă atenția lui Edi. Dacă continuă la nivelul acesta poate să prindă lotul pentru EURO. Să fie foarte clar, orice jucător care joacă bine în România este pasibil de selecționare”, a spus directorul tehnic al FRF la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
3,20 este cota Betano pentru pronosticul „X solist” la partida CFR Cluj – FCSB