Fotbal international

Vlad Dragomir, aproape de un transfer în Serie A! Ce echipe se luptă pentru semnătura lui

04.06.2020 | 18:23
Vlad Dragomir aproape de un transfer in Serie A Ce echipe se lupta pentru semnatura lui
ADVERTISEMENT

Internaţionlul român de tineret Vlad Dragomir reprezintă subiectul unui adevărat derby de mercato între echipele din Genova. Sampdoria şi Genoa sunt la luptă pentru a-l convinge să semneze în detrimentul rivalei concitadine.

Vlad Dragomir, disputat de echipele genoveze

Şi Sampdoria şi Genoa sunt două echipe care de ani buni nu reuşesc să regăsească ritmul care le-a permis să evolueze sezoane bune în cupele europene, Sampdoria reuşind chiar să ajungă până în finala de Champions League, unde a cedat în faţa Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Vlad Dragomir este un internaţional român de tineret care a plecat afară de la 17 ani, jucând mai întâi la Arsenal, de unde a plecat în fotbalul italian. Acum e subiectul acestui derby de mercato între echipele din Genova.

Are 49 de meciuri jucate la Perugia

Vlad Dragomir a semnat în urmă cu doi ani cu Perugia şi se pare că a luat cea mai bună decizie. A jucat în 49 de meciuri din Serie B şi acum este pregătit să facă pasul în prima ligă a Italiei.

ADVERTISEMENT

Calciomercato scrie despre interesul celor două grupări din oraşul de unde şi-a început Cristofor Columb expediiţia ce avea să ducă la descoperirea continentului american.

Românul mai e dorit şi de Benfica, Genk şi Galatasaray

Ambele echipe au pus ochii pe bijuteria Perugiei şi îşi doresc să îl transfere în următoarea perioadă de transferuri. De la intenţii la fapte, nu va fi uşor pentru niciun dintre cele cluburi din Genoa. Evoluţiile lui Dragomir au atras şi interesul lui Galatasaray, Benfica şi Genk“.

ADVERTISEMENT

Perugia ar fi dispusă să îi dea drumul jucătorului român, format la Timişoara,  pentru aproximativ 2 milioane de euro. Totuşi, ţinând cont de numărul de echipe interesate să-l transfere pe Dragomir, este posibil ca şi clubul din Umbria să nu se grăbească să accepte prima ofertă.

Perugia ocupă abia locul 12

Perugia era considerată una dintre echipele care au şanse să joace, aşa cum a mai făcut-o şi în anii anteriori, barajul de promovare, însă evoluţia echipei a fost mai puţin reuşită şi ocupă locul 12 după 28 de etape, la cinci puncte de Chievo, ocupanta locului 8, ultima poziţie de baraj.

ADVERTISEMENT

În Italia fotbalul se va relua oficial cu semifinalele Cupei Italiei şi apoi finala, progamate pe 13 şi 14 iunie şi respectiv 17 iunie. Pe 20 iunie vor începe şi meciurile de campionat.

ADVERTISEMENT