Life

Vlad Gherman a plecat în Grecia. Cu cine și-a petrecut vacanța fostul Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman a plecat în Grecia, unde se distrează alături de câteva persoane apropiate. Află cu cine a plecat în vacanță fostul iubit al Cristinei Ciobănașu.
26.07.2021 | 23:22
Vlad Gherman a plecat in Grecia Cu cine sia petrecut vacanta fostul Cristinei Ciobanasu
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit cu jumătate de an în urmă, iar actorul pare să se simtă mai bine după perioada grea pe care a traversat-o. Tânărul a plecat într-o vacanță de vis în Grecia, dar nu este singur.

Actorul din „Adela” le-a împărtășit fanilor imagini inedite pe rețelele de socializare. De data aceasta, nu Cristina Ciobănașu se află în fotografiile sale, ci alte două fete.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a plecat în Grecia. Cu cine și-a petrecut vacanța fostul Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman a plecat într-o vacanță de vis alături de câteva persoane apropiate. Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu s-a dus în Grecia, unde are parte de distracție pe cinste.

Îndrăgitul actor i-a uimit pe internauți după ce a postat o imagine alături de două tinere superbe, toți trei aflați în Grecia. Este vorba despre Mara Oprea și Oana Moșneagu, colegele lui de platou din serialul „Adela”.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman s-a împrietenit cu cele două actrițe și petrec adesea timpul împreună. De multe ori sunt însoțiți și de Alexandru Dunaev, celălalt protagonist al serialului de la Antena 1.

Vlad Gherman, vacanță alături de Mara Oprea și Oana Moșneagu
Vlad Gherman, vacanță alături de Mara Oprea și Oana Moșneagu. Sursa foto: Instagram

 

Împreună cu cele două fete, dar și alți prieteni, Vlad Gherman a luat o pauză de la activitățile zilnice și a plecat departe de casă, undeva unde să se poată relaxa.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au bucurat că tânărul se vindecă după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Nici ea nu a stat acasă și a plecat într-o vacanță alături de familie, tot în Grecia, însă nu s-a intersectat cu fostul partener, din câte se pare.

Actorul din „Adela”, clipe grele după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a recunoscut că despărțirea de Cristina Ciobănașu nu a fost deloc o perioadă ușoară, ci din contră. Tânărul a mărturisit că a căzut pradă unor vicii după ce el și fata cu care a fost împreună timp ce nouă ani au decis să meargă pe drumuri diferite.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a început să fumeze și să consume alcool, după cum a declarat cu câteva săptămâni în urmă. Din fericire, actorul se reface în prezent și i-a asigurat pe fani că este pe drumul cel bun.

„Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet.

Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi”, a dezvăluit Vlad Gherman pe YouTube.

ADVERTISEMENT