Life

Vlad Gherman, deranjat de un gest al Cristinei Ciobănașu: ”M-a șocat, m-am simțit insultat”

Vlad Gherman a fos deranjat de un gest al fostei lui partenere, actrița Cristina Ciobănașu: ”M-a șocat, m-am simțit insultat”, spune el.
27.01.2023 | 00:44
Vlad Gherman deranjat de un gest al Cristinei Ciobanasu Ma socat mam simtit insultat
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu au fost 9 ani împreună. Sursa foto: Xtra Night Show
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au apărut împreună, joi seară, în cadrul unei emisiuni TV, moment în care actorul a dezvăluit că s-a simțit ”insultat” de un gest recent al fostei lui partenere.

Vlad Gherman, supărat pe un gest al Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman a mărturisit la Xtra Night Show că actrița, înainte de a veni alături de el și Andreea Ibacka, la Antena Stars (pentru a vorbi despre o emisiune a lor despre Happy Channel-n.r), a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care i-a rostit întreg numele lui.

ADVERTISEMENT

Actorul a precizat că nu i-a picat bine să o audă pe Cristina cum vorbește despre el cu nume și prenume. Ba chiar s-a simțit ”șocat” și ”insultat”.

”Mi-a zis Cris acum: ”Eu nu am mai fost aici de când ne-am despărțit! Eu i-am zis că am fost de multe ori. Ne-am obișnuit (n.r. să lucreze cu Cristina Ciobănașu).

ADVERTISEMENT

Astăzi m-a șocat, în drum spre aici am văzut că a postat Cris că va veni cu Andreea Ibacka și Vlad Gherman și am zis că de când îmi spui pe numele de familie? M-am simțit insultat. Trebuia să-mi zică Vlad, că mă știe toată lumea așa”, a declarat actorul în timpul emisiunii, scrie Spynews.

Cum s-a apărat Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu i-a explicat lui Vlad Gherman de ce i-a rostit numele și prenumele. Asta pentru că în jurul ei au apărut oameni noi.

ADVERTISEMENT

”Și i-am răspuns că e foarte simplu, poate mai există oameni care abia s-au alăturat comunității mele. Dacă aici e așa, vă dați seama cum e la noi în emisiune?”, a răspuns Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format până în urmă cu doi ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au fost împreună 9 ani, dar în 2020 au hotărât să se despartă, ajungând la concluzia în pandemie că nu se potrivesc.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai sunt iubit și iubită, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas colegi pe platourile de filmare, iar pe Happy Channel moderează ambii o emisiune, alături de Andreea Ibacka, ”Happy Café”.

În prezent, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au alte vieți sentimentale. Actorul este cuplat cu Oana Moșneagu, iar actrița cu un tânăr pe nume Alexandru Mureșan, de profesie medic stomatolog.

ADVERTISEMENT