Life

Vlad Gherman își dorește împăcarea cu Cristina Ciobănașu? Cum s-a dat de gol actorul

25.04.2021 | 16:59
Vlad Gherman isi doreste impacarea cu Cristina Ciobanasu Cum sa dat de gol actorul
Vlad Gherman își dorește împăcarea cu Cristina Ciobănașu? Cum s-a dat de gol actorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după 9 ani de relație, însă actorul speră la o împăcare chiar și în momentul de față. Artistul s-a dat de gol în urmă cu puțin timp prin intermediul unei piese. 

Protagonistul din serialul „Adela” a lansat pe piața muzicală o nouă melodie. Piesa, care se intitulează „Până să te pierd” îi este dedicată fostei sale partenere de viață încă de la primul vers. Cântărețul își plânge durerea și suferința cauzate de despărțirea de frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

Versurile lui Vlad Gherman sunt emoționante până la lacrimi. Cântărețul își spune povestea de dragoste, trăită alături de actrița de la Antena 1, Cristina Ciobănașu, cu care a rămas în relații bune chiar și după ce drumurile lor s-au despărțit.

Vlad Gherman o vrea înapoi pe Cristina Ciobănașu? Și-a pus sufletul pe tavă

„Piesa asta-i tristă, cine-ar fi crezut / C-o să vină ziua când am să ți-o cânt? / Când pariul nostru, uite, s-a pierdut, /  Un pariu pus mai demult… / Până să te pierd de tot.

ADVERTISEMENT

Zi-mi dacă-i vreo șansă / Să spun sau să fac ceva / Să te întorc”, sunt câteva dintre versurile cântate de Vlad Gherman.

Următoarele versuri sunt într-o cu totul altă notă. Artistul speră ca fosta sa parteneră de viață să-și găsească fericirea în brațele unui alt bărbat, care să o iubească la fel de mult ca el. Vlad Gherman speră să aibă parte de liniște și pace, deși încă are sentimente pentru Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT

„De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. 

Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație.

ADVERTISEMENT

Au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a spus artistul la un moment dat.

ADVERTISEMENT