Life

Vlad Gherman, o nouă imagine de la nunta cu Cristina Ciobănașu: “Nu te poți opune inimii”

Vlad Gherman a postat o nouă imagine alături de Cristina Ciobănașu, în care cei doi se aflau la o nuntă. Ce s-a întâmplat, de fapt?
11.11.2022 | 18:05
Vlad Gherman o noua imagine de la nunta cu Cristina Ciobanasu Nu te poti opune inimii
Vlad Gherman, o nouă imagine alături de Cristina Ciobănașu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la începutul lui 2021, dar au rămas în relații bune și postează regulat imagini în care apar împreună. Actorul a postat recent o imagine în care cei doi se află la nuntă.

Vlad Gherman, o nouă imagine alături de Cristina Ciobănașu. Cum au apărut cei doi

Cei doi au apărut împreună în diverse seriale, printre care și Pariu cu viața, acolo unde s-au cunoscut și a început relația lor. De atunci au jucat și în alte producții ale Ruxandrei Ion, cum ar fi Fructul Oprit, Sacrificiul, iar acum Adela, care se va termina în curând.

ADVERTISEMENT

În serialul Adela, personajele interpretate de Vlad Gherman și Claudia Vasile, respectiv Călin și Raluca, s-au căsătorit. La cununia civilă din serial a asistat și Livia, personajul interpretat de Cristina Ciobănașu.

În realitate, Vlad Gherman este împreună de mai bine de un an cu Oana Moșneagu, dar au confirmat relația în ianuarie.

ADVERTISEMENT

Actorul a postat o imagine cu Cristina Ciobănașu de la nunta personajelor pe care le-au interpretat în Fructul Oprit. În descrierea imaginii, actorul a scris că s-a căsătorit din nou, de data aceasta cu fosta iubită. Postarea a fost ștearsă de actor la puțin timp după ce a publicat-o.

“Ieri m-am căsătorit, astăzi o fac din nou! Cu fosta de data asta! Trăiesc viața la maxim! Sunt cel mai fericit!

ADVERTISEMENT

Oare ce va spune Oana, dar Claudia? Offf… Nu te poți opune inimii oricum.”, a scris Vlad Gherman în dreptul imaginii, pe care a șters-o ulterior.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au căsătorit în serialul Fructul Oprit. Sursa foto: Instagram

Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman după aproape doi ani de la despărțire

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat, la începutul anului trecut, că au decis să se despartă, după o relație de nouă ani. Deși internauții se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT

Fanii celor doi actori au fost foarte triști după ce s-au despărțit. Unii dintre aceștia speră și acum că se vor împăca, în cele din urmă.

Amândoi au mers mai departe după despărțire. În timp ce Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, Vlad Gherman a început anul trecut o relație cu Oana Moșneagu, colega lui din serialul Adela.

Cu toate că nu mai formează un cuplu, Cristina și Vlad au rămas în relații bune. Cei doi sunt prieteni și se înțeleg foarte bine.

“Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare că nu. De mult nu mă mai afectează (n.r. despărțirea), dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.”, a declarat Vlad Gherman la un moment dat, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT