Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, mesaje dureroase după moartea lui Doru Ana. Ce au mărturisit actorii

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt îngenucheați de moartea actorului Doru Ana. Ce mesaje triste au distribuit cei doi actori.
11.10.2022 | 11:30
Vlad Gherman si Oana Mosneagu mesaje dureroase dupa moartea lui Doru Ana Ce au marturisit actorii
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, îngenucheați de moartea actorului Doru Ana. Ce mesaje au distribuit artiștii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Protagoniștii din serialul Adela au lăsat mesaje dureroase după moartea lui Doru Ana, actorul care a încetat din viață la vârsta de 68 de ani. Ce au mărturisit artiștii și cum le-a marcat existența regretatul profesor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, îngenucheați de moartea actorului Doru Ana. Ce mesaje au distribuit artiștii

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au trecut cu vederea trecerea în neființă a lui Doru Ana, actor alături de care cei doi au lucrat de-a lungul anilor. Cântărețul și partenera sa de viață au rămas cu un gol în suflet.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete de la Antena 1 au avut plăcerea să lucreze cu regretatul profesor și artist nominalizat la premiile Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar. Ambii au avut multe lucruri de învățat de la regretatul protagonist din serialul Fructul oprit.

„Am avut plăcerea să joc alături de Doru încă de când aveam 18 ani. Îmi aduc aminte și acum prima secvență cu el din Buftea. Aveam emoții mari și tremuram de fiecare dată când îi auzeam vocea inconfundabilă.

ADVERTISEMENT

Aproape că prezența lui impunătoare mă speria pe set, dar pe cât de impozant era personajul lui, pe atât de generos și de umil era omul din spatele personajului.

Un actor carismatic, un actor darnic care m-a învățat că în meseria asta trebuie să oferi mai întâi ca să primești (nu doar în meseria de actor, ci și în cea de om).

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru fiecare lecție, vă mulțumesc pentru fiecare cuvânt de susținere, mulțumesc pentru tot. Drum lin către stele, domn’ profesor!”, a scris Vlad Gherman pe pagina de Instagram.

Oana Moșneagu, tristă după moartea actorului Doru Ana

Oana Moșneagu a transmis la rândul său un mesaj dureros, precizând că îi este recunoscătoare regretatului Doru Ana pentru simplu fapt că l-a întâlnit. Au avut ocazia să fie colegi pe platourile de filmare din Fructul oprit.

ADVERTISEMENT

„E prea târziu pentru multe, dar sunt recunoscătoare că l-am întâlnit. Vă mulțumesc pentru bunătate și generozitate, domn’ profesor. Dumnezeu să vă odihnească în pace”, a completat Oana Moșneagu în social media.

ADVERTISEMENT