Life

Drama vieții marelui actor Doru Ana. Fetița i-a murit la 7 ani, călcată de o mașină

Drama vieții marelui actor Doru Ana. Avea o fetiță, care a fost călcată de mașină. Măriuca avea doar șapte ani când a murit.
11.10.2022 | 09:16
Drama vietii marelui actor Doru Ana Fetita ia murit la 7 ani calcata de o masina
Drama vieții marelui actor Doru Ana. Fetița i-a murit la 7 ani, calcată de o mașină. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Care a fost cea mai mare dramă din viața actorului Doru Ana. A avut o fiică, Măriuca, ce s-a stins din viață la numai șapte ani.

Drama neștiută a lui Doru Ana. I-a murit fata de șapte ani

Actorul Doru Ana a murit la vârsta de 68 de ani, iar întreaga sa existență a fost măcinată de un lucru care s-a întâmplat acum mulți ani.

ADVERTISEMENT

Acesta trebuia să aibă o fată de 27 de ani, dar fiica sa a murit pe când avea doar șapte ani, în anul 1995. Actorul a povestit cu durere că fiica lui a murit fiind călcată de o mașină pe Podul Grant.

Tragedia actorului s-a petrecut chiar pe 1 ianuarie, iar când toată lumea sărbătorea venirea noului an, actorul și partenera lui se pregăteau de parastase pentru că le murise copilul.

ADVERTISEMENT

Doru Ana a mărturisit că primii ani după moartea fiicei sale au fost foarte grei, pentru că nu se puteau bucura de nimic.

“Am mai trăit o tragedie în viața asta – mi-a murit un copil, o fetiță. La 7 ani jumate, a călcat-o mașina pe Podul Grant pe 1 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Cred că îți dai seama ce au însemnat primii ani de după moartea ei. Toată lumea ‘la mulți ani – la mulți ani’, noi făceam parastase că ni s-a prăpădit copilul. Asta s-a întâmplat în ’95”, a spus actorul în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3.

Dramele din viața actorului Doru Ana

Dar moartea fiicei sale nu a fost singura dramă din viața actorului. Acestuia i s-a prăpădit și cel mai bun prieten, Paul. Au avut o relație de prietenie de 50 de ani, după ce s-au cunoscut la grădiniță.

ADVERTISEMENT

De altfel, Doru Ana spunea că darul de a sta alături de Paul la grădiniță a fost cel mai mare din viața sa, pentru că a pus bazele unei prietenii care a durat decenii de-a rândul, până la moartea celui mai bun prieten al său.

Tot în emisiunea de la Antena 3, Doru Ana a spus că datorită lui Paul a putut să își cumpere și prima lui locuință, la 50 de ani.

„Am găsit apartament în Berceni, era la prețul la care oferea banca creditul, 60.000 de euro, dau telefon a doua zi acolo, îmi răspunde un agent imobiliar, zice, ‘da e o doamnă care vinde, stați că o sun să vedem dacă mai e valabil. cum vă numiți?

‘Doru Ana’. Mă sună ăla într-un sfert de oră, zice: da, e valabil anunțul, i-am spus doamnei că vreți să-l cumpărați, dar mi-a zis că vă cunoaște.’ Zic,’de unde?’, De la domnul Paul”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT