Life

Vladimir Drăghia, dezvăluiri despre cum petrece Paștele: “Nu prea sunt adeptul tradițiilor și obiceiurilor”

Vladimir Drăghia a făcut dezvăluiri despre cum petrece Paștele alături de familie. Câștigătorul primului sezon Exatlon România nu obișnuiește să respecte tradițiile de Înviere.
22.04.2022 | 10:03
Vladimir Draghia dezvaluiri despre cum petrece Pastele Nu prea sunt adeptul traditiilor si obiceiurilor
Ce face Vladimir Drăghia de Paștw. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia nu este adeptul obiceiurilor și tradițiilor de Paște și a vorbit despre planurile pe carele are de sărbători. Câștigătorul sezonului 1 Exatlon România este mai fericit ca niciodată, el și soția sa urmând să devină părinți a doua oară.

Vladimir Drăghia, dezvăluiri despre cum petrece Paștele

Actorul și sportivul preferă să petreacă Paștele diferit și să nu respecte toate tradițiile și obiceiurile acestei sărbători. Fostul burlac de la Antena 1 nu are planuri și se va bucura de timpul petrecut cu soția sa și fiica lor, Zora.

ADVERTISEMENT

“În general, nu ne facem planuri deloc, în nicio privință. Oricum, facem totul în familie. Mă rog, noi trei, că nu suntem familie de genul părinți, bunici, care se întâlnesc la masă în fiecare weekend.

Asta e familia noastră, de trei. Ne înțelegem bine cu părinții noștri, respectiv bunicii Zorei, dar nu suntem atât de apropiați, ei locuind în alte orașe. Așa că asta-i familia noastră, noi trei și în curând patru, deci suficient.”, a explicat Vladimir Drăghia pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru ciocnesc ouă și fac minimul necesar de lucruri de Paște pentru fiica lor.

Micuța le pune diverse întrebări legat de divinitate, iar ei îi spun câteva lucruri pentru a-i satisface curiozitatea. Cu toate acestea, cei doi părinți au decis să o lase pe Zora să aleagă în ce să creadă atunci când va fi mai mare. Nu vor să-i impună fetei să aibă anumite credințe religioase.

ADVERTISEMENT

“Sincer să fiu, nu prea sunt adeptul tradițiilor și obiceiurilor. Facem ce e de făcut, ciocnim ouă, dar nu le vopsim. Facem minimul necesar, cât să simtă și Zora.

Chiar recent, a început să pună niște întrebări legate de Dumnezeu, de cum au apărut oamenii și i-am zis așa două-trei lucruri, dar, cel mai important i-am zis că o să aleagă ea ce să creadă și ce să înțeleagă, după ce o să poată să ia mai multe informații și să le discearnă singură, așa cum am avut noroc și eu să fac.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a băgat nimeni cu forța în cap niște lucruri”, a mai declarat Vladimi Drăghia pentru sursa menționată.

Vladimir Drăghia, tată pentru a doua oară

Vladimir Drăghia a publicat recent o fotografie de familie din care nu lipsește imaginea ecografiei cu fetița sau băiețelul care va veni pe lume anul acesta.

“Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor.

Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături.”, a fostul înotător de performanță pe rețelele de socializare.

Fiica lor, Alaia Zora, s-a născut în 2018, iar cei doi sunt împreună din 2014. Nunta a fost una discretă, pe malul mării, cu familia și prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT