Life

Vlăduța Lupău a cântat imnul României la meciul CFR Cluj – Dinamo Kiev. Cu cine s-a pozat la final. Imagine de colecție

Vlăduța Lupău i-a emoționat pe suporterii care au fost prezenți pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, la meciul CRF Cluj - Dinamo Kiev. Vedeta s-a fotografiat cu doi fotbaliști renumiți.
21.04.2022 | 13:15
Vladuta Lupau a cantat imnul Romaniei la meciul CFR Cluj  Dinamo Kiev Cu cine sa pozat la final Imagine de colectie
Vlăduța Lupău, moment emoționant pe stadionul din Cluj. Imagine cu legendele fotbalului românesc. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară, care locuiește de ceva vreme în Cluj-Napoca, a cântat imnul României în deschiderea meciului de fotbal desfășurat miercuri, 20 aprilie 2022. Solista a avut-o alături pe artista Julia Sanina, originară din Ucraina, care a avut ochii în lacrimi.

Vlăduța Lupău, moment emoționant pe stadionul din Cluj. Imagine cu legendele fotbalului românesc

Vlăduța Lupău a fost extrem de emoționată când a intrat pe stadion, unde a fredonat Deșteaptă-te române înaintea partidei dintre CRF Cluj – Dinamo Kiev. Interpreta a fost onorată că a primit această oportunitate.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost aplaudat de cei care au stat în tribunele arenei echipei din Cluj-Napoca, antrenată de Dan Petrescu, care a semnat anul trecut un contract pe durata a 3 ani.

Meciul a fost unul caritabil, fiind dedicat refugiaților din Ucraina, care au plecat din calea războiului pornit de președintele rus, Vladimir Putin, în dimineața de 24 februarie 2022.

ADVERTISEMENT

„Real vorbind a fost frig, dar a fost foarte frumos. Cred că a fost pentru prima oară când cânt pe un stadion şi când vezi atâţia suporteri, pentru că în seara asta au venit foarte mulţi la meciul CFR Cluj – Dinamo Kiev.

Îţi dă aşa o stare foarte faină. Ca şi la un spectacol cu mii de oameni. Să încercăm să fim mai buni. Nu acum, totdeauna… şi nu doar pentru ei (n.r. ucraineni), ci pentru toţi semenii noştri.

ADVERTISEMENT

Şi dacă am reuşit să ne adunăm într-un număr atât de mare, eu zic că România a făcut multe pentru fraţii noştri din Ucraina”, a declarat Vlăduţa Lupău după ce a ieșit de pe stadion, notează as.ro.

Vlăduța Lupău, pe stadion
Vlăduța Lupău, alături de Mircea Lucescu și Dan Petrescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, imagine de colecție cu două legende ale fotbalului românesc

Vlăduța Lupău s-a fotografiat la finalul partidei alături de Dan Petrescu și Mircea Lucescu. Vedeta a lăsat și un mesaj special, având numai cuvinte de laudă pentru cei doi sportivi.

ADVERTISEMENT

„Legende ale fotbalului”, a scris interpreta de muzică populară pe pagina de Instagram, unde apare imaginea cu cei doi fotbaliști de renume.

ADVERTISEMENT