Life

Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare. Cântăreața a confirmat sexul bebelușului

Vlăduța Lupău este însărcinată în cinci luni, iar acum interpreta de muzică populară vorbește despre copilul pe care îl poartă în pântece. Este fată sau băiat?
29.03.2022 | 11:09
Vladuta Lupau a dat vestea cea mare Cantareata a confirmat sexul bebelusului
Vlăduța Lupău, detalii despre sarcină. Ce poartă artista în pântece. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă. Vedeta își dorește de o perioadă lungă să aducă pe lume un copil, mai ales că este foarte apropiată de cei mici și de nepoata care îi poartă numele.

Vlăduța Lupău, detalii despre sarcină. Ce poartă artista în pântece

Vlăduța Lupău nu a mai așteptat și a dat vestea cea mare. Cântăreața de muzică populară a confirmat care este sexul bebelușului care crește în pântecele sale. Artista în vârstă de 31 de ani a anunțat că va naște un băiat.

ADVERTISEMENT

„MAMĂ de BĂIAT. Mama este prima femeie din viața unui bărbat, iar mie întodeauna mi-a plăcut să fiu prima la orice! Așa că… băiețel. 

P.S.: Tăticii și mămicile de fetițe care zic că-și pregătesc «pușca» când vor fi mari… s-o lase ușor”, este anunțul transmis de Vlăduța Lupău pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Șatena a anunțat că este însărcinată pentru prima oară de Buna Vestire, pe 25 martie, zi în care mama sa a dat-o de gol. Atunci femeia a declarat că artista poartă în pântece un băiețel pentru că deja este bunică de fetiță.

Și iată că întradevăr așa stau lucrurile. Vlăduța Lupău urmează să nască în vara acestui an un băiețel care este așteptat cu sufletul la gură de întreaga familie. Momentan nu a spus ce nume va purta copilul.

ADVERTISEMENT

Adi Rus, fericit că va deveni tată pentru prima oară

Adi Rus, soțul solistei de muzică populară, este la fel de bucuros că va fi tată peste foarte puțin timp. Fostul jucător de fotbal nu-și mai încape în piele de fericire de când Vlăduța Lupău este însărcinată cu „puiul lor drag”.

„Ești tot ce mi-am dorit vreodată, ești tot ce am visat, ești o minune de la Dumnezeu. Abia aștept să te cunosc și să te iubesc o viață și mai mult de atât! De fapt, te iubesc deja puiul meu drag.

ADVERTISEMENT

Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe și să te pup, să îți arăt cât de mult te-am dorit. Tu ai umplut golul din inima mea! Tu ești tot! Domnul fie lăudat”, este mesajul lăsat de sportiv pe social media.

ADVERTISEMENT