Life

Vlăduța Lupău a făcut furori în costum de baie. Unde a plecat cântăreața în vacanță, cu soțul ei

16.10.2020 | 14:40
Vladuta Lupau a facut furori in costum de baie Unde a plecat cantareata in vacanta cu sotul ei
Vlăduța Lupău a plecat în vacanță alături de soțul ei
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău reușește să uimească pe zi ce trece cu postările ei inedite, din mediul online. Artista își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. În acest mod, cei care o apreciază au putut afla că solista de muzică populară a plecat într-o scurtă vacanță alături de soțul ei, Adrian Rus.

Cântăreața de 29 de ani a făcut o escapadă la munte, acolo unde a beneficiat și de o cazare pe cinste, din care n-a lipsit piscina la discreția vedetei. Din acest motiv, artista populară nu a rezistat și a îmbrăcat un costum de baie, cu o croială foarte inedită, pe care l-a avut în bagaj.

ADVERTISEMENT

După o ședință foto realizată în acest context de vacanță, Vlăduța Lupău i-a cucerit total pe fanii săi, care i-au lăsat un număr impresionant de mesaje în secțiunea de comentarii. Pozele au fost publicate pe contul oficial de Instagram al solistei și nu puteau fi trecute prea ușor cu vederea.

Vlăduța Lupău și-a cucerit fanii cu o ședință foto în costum de baie, când era la munte

“La cât de frumos e peisajul, oare l-am stricat?”, și-a întrebat Vlăduța Lupău fanii de pe Instagram. Postarea ei a fost una care a strâns și un număr impresionant de comentarii, iar urmăritorii au “înroșit” butonul de Like.

ADVERTISEMENT

Totodată, Vlăduța Lupău a apărut îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Modelul ales pentru această ședință foto inedită, în care apare și soțul ei, a fost unul cu felii de pepene. Și chit că suntem la mijlocul lunii octombrie, artista nu s-a sfiit de la o asemenea provocare vestimentară.

Fanii din mediul online ai artistei de muzică populară au avut tot soiul de reacții, fiind uimiți de cum s-a pozat Vlăduța Lupău. Artista a făcut o excursie până în munții Apuseni, unde a fost cazată la un resort deosebit.

ADVERTISEMENT

Vlăduța și soțul ei s-au relaxat pentru o perioadă în respectiva piscină, care cel mai probabil beneficia și de o încălzire corespunzătoare. Tânăra cântăreață este o mare adeptă a călătoriilor și nici în ultima perioadă nu a renunțat să meargă în tot soiul de zone ale țării, în timpul ei liber.

Vlăduța Lupău a făcut furori în costum de baie. Unde a plecat cântăreața în vacanță, cu soțul ei
Vlăduța Lupău și-a uimit fanii cu ultimele poze publicate, în costum de baie

“Frumusețe naturală și la propriu și la figurat!”, “Cu siguranță l-ai înfrumusețat”, “Excelent! Faci parte perfect din peisaj”, “Sexy Vlăduța, într-un peisaj de vis”, “Tu îl faci și mai frumos… ești o încântare a ochiului!”, au fost doar câteva din comentariile primite de artistă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adi Rus (@adiiirus) on

Totodată, și partenerul de viață al acesteia a postat mai multe fotografii din scurta lor vacanță, la începtul acestui weekend, tot pe Instagram. Cei doi s-au bucurat și de ipostaze de îndrăgostiți și s-au pozat îmbrățișați în piscină.

ADVERTISEMENT