Life

Vlăduța Lupău a încins internetul cu imaginile astea. Soțul artistei a filmat tot

06.10.2020 | 15:36
Vladuta Lupau a incins internetul cu imaginile astea Sotul artistei a filmat tot
Vlăduța Lupău. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a încins internetul cu ultimele postări de pe Instagram, unde apare într-un costum albastru, mulat pe corp, cu care a reușit să atragă toată atenția asupra ei la un eveniment din Cluj.

Ardeleanca este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini din viața personală, dar și din timpul spectacolelor pe care le are.

ADVERTISEMENT

Cântăreața din Cluj a fost invitată specială la nunta unor tineri proaspăt căsătoriți, iar evenimentul a fost marcat de câteva clipuri pe Insta story.

Vlăduța Lupău, fermecătoare într-un costum făcut la comandă

Artista a scăpat de răceala puternică ce a dus-o de urgență la un control medical, care a culminat cu tratament intravenos, iar acum se bucură de evenimentele din viața privată. Într-un Insta Story, Vlăduța Lupău a anunțat că a fost prezentă la o nuntă unde și-a făcut apariția într-un costum care i-a pus în valoare trupul bine lucrat.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Feeling in L.o.V.e ?

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau) on

Artista a fost însoțită de soțul ei, Adrian Rus, portarul CFR Cluj, care a avut grijă să o filmeze pe vedetă în toate ipostazele. „Astăzi avem un super eveniment. Vedeți imediat, dacă stați aici cu mine pe story. Ce serios e soțul meu 🙂 ”, a menționat cântăreața amuzată.

Vlăduța Lupău nu a bucurat invitații cu vocea ei, căci a venit la petrecere ca și invitat, de această dată.

ADVERTISEMENT

A primit un nai original Gheorghe Zamfir

O altă bucurie de care a avut parte Vlăduța Lupău a fost după ce în urma unei donații a fost extrasă câștigătoarea unui premiu valoros: un nai ce a aparținut lui Gheorghe Zamfir, cu autograful artistului pe instrumentul muzical. „Dragii mei, sunt foarte fericită. Nu știu dacă voi vă aduceți aminte, dar în pandemie, în starea de urgență, a fost teledomul la Antena 1, cu Fundația mereu aproape, am făcut o donație când am auzit că pot să donez pentru 10 naiuri oferite de Gheorghe Zamfir. Ei bine, astăzi mi-a ajuns acest nai. Nu l-am desfăcut pentru că am vrut să-l desfac împreună cu voi. ”, a mărturisit Vlăduța Lupău pe Insta Story.

Artista este căsătorită din noiembrie 2019 cu Adrian Rus, care i-a fost nu an logodnic și încă 5 ani prieten. Cei doi se înțeleg de minune și locuiesc în Cluj. Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din zona Ardealului, însă a cucerit și restul țării, căci are succes și pe Youtube, unde este urmărită de peste 500 de mii de oameni.

ADVERTISEMENT