Life

Vlăduța Lupău a reluat deja cântările, după numai două săptămâni de când a născut. Cum arată acum artista

Vlăduța Lupău a revenit deja pe scenă, la doar două săptămâni de când a născut. Vedeta a postat imagini cu ținuta ei pentru evenimentul la care urma să participe.
22.08.2022 | 23:52
Cum arată Vlăduța Lupău la două săptămâni de când a născut. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a revenit pe scenă la doar două săptămâni de când a născut. Artista arată schimbată la foarte puțin timp de când a devenit mamă pentru prima dată.

Cum arată Vlăduța Lupău la două săptămâni de când a născut

Foarte disciplinată în ceea ce privește cariera sa, Vlăduța Lupău a decis să revină pe scenă la doar două săptămâni de când l-a născut pe Iair, primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Aceasta a vrut să își onoreze toate programările dinainte să devină mamă, așa că și-a pus ținuta de gală, s-a machiat și s-a aranjat și a mers să facă ce știe mai bine, adică să cânte.

Vlăduța Lupău arată foarte bine la doar două săptămâni după naștere și rochia pe care o poartă îi pune în evidență silueta care a consacrat-o.

ADVERTISEMENT

Totuși, proaspăta mămică a recunoscut pe rețelele de socializare că trece printr-o perioadă foarte obositoare a vieții sale, având în vedere că trebuie să își împartă prezența între fani și familie.

„Rezist”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, unde a postat o fotografie cu micuțul Iair.

Vlăduța Lupău și soțul ei au ales nașii de botez pentru Iair

Vlăduța Lupău și soțul ei au ales deja cine vor fi nașii de botez ai micuțului Iair. Este vorba despre Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac.

ADVERTISEMENT

Aceștia au confirmat informația pentru FANATIK și au mai spus că vor exista trei perechi de nași. Cântăreața de muzica populară este foarte entuziasmată să își ia rolul de nașă a celui mic.

“Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…

ADVERTISEMENT

Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel.”, a declarat Olguța Berbec pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT