Life

Vlăduța Lupău, cea mai senzuală nevastă de fotbalist din România! Galerie foto cu artista care l-a înnebunit chiar și pe Neymar

Vlăduța Lupău este, de ani buni deja, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară, frumoasa artistă din Ardeal având, pe lângă voce de privighetoare, un corp de fotomodel.
29.10.2021 | 12:53
Vlăduța Lupău nu se sfiește să pozeze în costume de baie minuscule Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De curând, Vlăduța Lupău a ajuns și în atenția presei internaționale, frumoasa cântăreață de muzică populară reușind să îl înnebunească pe celebrul Neymar, la unul dintre meciurile la care brazilianul, accidentat, luase loc la tribuna oficială a stadionului Parc des Princes din Paris, acolo unde se afla și ardeleanca noastră.

Vlăduța Lupău, show cu Neymar, pe Instagram

După ce a cumpărat la licitație un tricou de-al lui Neymar, jucătorul brazilian de la PSG fiind favoritul cântăreței, Vlăduța Lupău s-a dus tocmai la Paris, să asiste la un meci de-al echipei din capitala Franței din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Iar acolo, spre fericirea Vlăduței, fotbalistul de la PSG a acceptat să își facă timp să îi dea un autograf. Doar că, atunci când a văzut-o, Neymar nu i-a mai dat doar un autograf, jucătorul de la PSG strângând-o în brațe, în fața camerelor pe ardeleancă de parcă s-ar fi cunoscut de multă vreme. E adevărat, la cât e de frumoasa cântăreața, gestul lui este de înțeles…

“I-am spus că sunt fana lui, că îl urmăresc și că nu îmi vine să cred că am ajuns să fac poză cu el. El mi-a transmis că sunt drăguță și m-a luat în brațe!”, a spus Vlăduța Lupău pentru ProSport. Vlăduța s-a chinuit mult pentru a ajunge în brațele lui Neymar, iar o serie de coincidențe fericite au dus-o pe artista, căsătorită cu un alt fotbalist, fostul portar Adrian Rus de la CFr Cluj, direct în brațele brazilianului.

ADVERTISEMENT

”Mi-am cumpărat bilete la meci foarte greu, nu puteam să le plătesc pentru că biletele la PSG se cumpăra doar cu card de Franța. (…) L-am cumpărat chiar pe rândul 0, chiar lângă teren, ca să pot vedea de aproape jucătorii. Iar coincidență este că Neymar are loja lui oficială fix în spatele meu. Putea să fie 10 metri în stânga sau în dreapta, dar a fost fix pe același rând, doar că în spatele meu. Și el n-a jucat. Vreau doar să vă zic că a fost un vis devenit realitate?”, a explicat Vlăduța Lupău pe contul ei de socializare.

Vlăduța Lupău, cântăreața cu forme de model

Chiar dacă interpretează muzică populară, iar succesul ei este de netăgăduit, Vlăduța Lupău nu pare să fie pe ”calapodul” vedetelor din acest domeniu cărora le calcă pe urme. Și, de fiecare dată când are ocazia, Vlăduța Lupău renunță la costumul tradițional, cel în care cântă muzică populară românească, și îmbracă cele mai senzuale ținute cu putință.

ADVERTISEMENT

Și nu, nu ne referim doar la rochiile scurte și decoltate pe care le afișează la diverse petreceri la care este invitată să cânte. Și nici la ținutele îndrăznețe pe care le îmbracă atunci când iese la restaurant cu soțul ei, fostul portar Adrian Rus. În schimb, putem aminti de ținutele pe care le afișează, pentru fanii săi, pe conturile ei de socializare și colecția de costume de baie minuscule pe care o are și pe are o poartă în vacanțele exotice petrecute pe tărâmuri calde.

Iar de fiecare dată când se afișează în asemenea ținute, Vlăduța Lupău reușește să impresioneze. Nu de altceva, dar în ciuda unei staturi minione, frumoasa cântăreață de muzică populară ar putea fi, oricând, model pentru reclamele la lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT

Secretul din spatele celebrei Vlăduța Lupău! Ce meserie are, de fapt, artista

Dacă mâine ar renunța la muzica din care face, cu siguranță, o mulțime de bani și nici nu și-ar dori să se reprofileze ca model pentru haine care să îi pună în valoare decolteul adânc și formele de manechin, Vlăduța Lupău ar putea face carieră, oricând, într-un domeniu neașteptat.

Mai exact, frumoasa cântăreață este una dintre puținele care se pot lăuda cu o diplomă de doctor. Dar nu orice fel de doctor, ci doctor în științe medicale, Vlăduța Lupău reușind să termine Facultatea de Medicină Veterinară de la Cluj și să își finalizeze studiile cu cea mai de valoare diplomă cu putință.

Cu toate acestea, pare-se, studiile aprofundate în domeniul medicinei veterinare nu sunt marea ei pasiune. Nu de altceva, dar, ajunsă la 20 de ani, Vlăduța Lupău se poate lăuda, deja, cu o carieră de 26 de ani de muzică, debutul ei pe scenă având loc pe când avea doar 4 ani.

ADVERTISEMENT