Life

Vlăduța Lupău, detalii din viața personală. La ce nu poate renunța artista

Vlăduța Lupău, dezvăluiri din viața personală. Obiceiul la care interpreta de muzică populară nu poate să renunțe seara.
24.03.2023 | 08:05
Vladuta Lupau detalii din viata personala La ce nu poate renunta artista
La ce obicei nu poate renunța Vlăduța Lupău. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a oferit câteva detalii din viața personală și a recunoscut la ce nu poate să renunțe. Artista are un obicei pe care îl practică înainte de culcare și care nu este unul tocmai bun.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri din viața personală. Ce obicei are cântăreața

De când l-a adus pe lume pe Iair, viața Vlăduței Lupău s-a schimbat radical. Interpreta de muzică populară se bucură de viața alături de băiețelul ei și al lui Adi Rus și încearcă să-i ofere micuțului tot ce e mai bun.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a făcut câteva dezvăluiri din viața personală. Vedeta este foarte activă în mediul online și le împărtășește internauților diverse lucruri.

De data aceasta, artista a vorbit despre obiceiul pe care îl are înainte de culcare. După ce se pune în pat, iar fiul ei adoarme, vedeta își verifică mesajele, după care intră pe diverse site-uri pentru a comanda produse pentru Iair.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău recunoaște că este sunată foarte des de curier pentru a-i aduse coletele și s-a amuzat pe seama acestui lucru. Totodată, solista știe că acesta nu este un obicei tocmai bun.

“Am un obicei, fetelor, destul de prost și seara. După ce mă pun în pat și după ce adoarme Iair, stau pe telefon și citesc mesaje, până aici e un lucru bun, după care stau pe tot felul de site-uri (…).

ADVERTISEMENT

O grămadă de haine pentru copii, jucării pe toate site-urile și tot aleg și comand și vine curierul și mă sună mai des decât mama, deja ne-am împrietenit, doar mi le lasă la poartă”, a povestit cântăreața pe Instastory.

Vlăduța Lupău, criticată de internauți că își vinde hainele

Recent, Vlăduța Lupău a decis să-și vândă hainele pe rețelele sociale deoarece are foarte multe articole vestimentare. În plus. unele haine au și etichete, așa că artista vrea ca altcineva să le poarte.

ADVERTISEMENT

Cu toate că intențiile solistei au fost bune, criticile din partea internauților nu au lipsit. Aceștia au întrebat-o de ce nu donează hainele, din moment ce câștigă destul de bine datorită meseriei sale.

Vlăduța Lupău le-a răspuns celor care au criticat-o și i-a asigurat pe oameni că și banii ei sunt munciți. De altfel, sunt unele ținute mai scumpe. Din acest motiv, vedeta nu și-ar dori să le doneze cuiva care nu le apreciază.

“Eu chiar îmi dau de lucru. Am primit mesaje de la voi și m-ați întrebat de ce nu donez hainele, că la ‘banii mei’ și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau nu are unde să le poarte, efectiv.

Poate dau rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia nu are unde să o poate. Am donat la un moment dat multe pachete cu haine d-ale mele sau Adi și nu au fost apreciate. Poate nu au fost brand-urile preferate ale voastre, habar nu am”, a spus artista, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT