Life

Vlăduța Lupău, imagini cu burtica de gravidă. Cum arată cântăreața însărcinată în opt luni

Vlăduța Lupău, imagini cu burtica de gravidă. Artista și soțul ei au fost fotografiați în ipostaze tandre, cu puțin timp înainte de a deveni părinți.
30.06.2022 | 00:31
Vladuta Lupau imagini cu burtica de gravida Cum arata cantareata insarcinata in opt luni
Vlăduța Lupău, imagini cu burtica de gravidă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a avut o ședință foto profesională alături de soțul ei, fotbalistul Adi Rus. Cei doi vor deveni părinți în curând, așa că au vrut să păstreze amintiri cu momentele în care Vlăduța Lupău era gravidă în opt luni.

Cum arată Vlăduța Lupău cu burtica de gravidă

Pentru această ocazie, Vlăduța Lupău a ales să poarte o rochie transparentă, care să îi lase la vedere burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Atât artista, cât și soțul ei, au optat pentru ținute de culoare albă. Ea a purtat o rochie lungă, vaporoasă, iar Adi Rus doar o pereche de pantaloni, lăsându-și bustul la vedere.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost fotografiați în ipostaze trandre, în timp ce el îi mângâie burtica de graviduță soției sale, care va naște peste circa o lună primul lor copil.

ADVERTISEMENT

Vedeta a împărtășit imaginile cu burtica ei de gravidă pe rețelele de socializare, unde mulți fani i-au urat naștere ușoară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)


„În curând o să știu ce înseamnă iubirea și viața cu adevărat”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginii cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și soțul ei s-au chinuit mult să devină părinți

Vlăduța Lupău și Adi Rus, soțul ei, au vrut mult să devină părinți, dar acea dorință pare că nu li s-a îndeplinit prea ușor.

Artista de muzică de petrecere a pierdut două sarcini înainte de a rămâne gravidă cu primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cântăreața a suferit de endometrioză, o afecțiune care provoacă infertilitate la femei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)


„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma a acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult.

Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice”, a spus artista, în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT