Life

Vlăduța Lupău, mărturisiri inedite despre sarcină. Și-a uimit fanii cu dezvăluirile

14.10.2020 | 20:32
Vladuta Lupau marturisiri inedite despre sarcina Sia uimit fanii cu dezvaluirile
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este o vedetă foarte îndrăgită, care surprinde cu aparițiile ei televizate, dar și cu postările din mediul online. Recent, interpreta de muzică populară a abordat un subiect mai delicat, și anume sarcina.

Vedeta se confruntă zilnic cu întrebări din partea fanilor, curioși să știe care sunt schimbările din viața ei. Vlăduța trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de portarul de la CFR Cluj, Adrian Rus, care i-a devenit soț în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Adrian Rus și Vlăduța Lupău sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar susținătorii celor doi așteaptă cu nerăbdare ca aceștia să facă marele anunț și să spună că vor deveni părinți. Frumoasa artistă le-a făcut pe plac admiratorilor ei și a hotărât să discute despre sarcină.

Vlăduța Lupău, mărturisiri inedite despre sarcină. Și-a uimit fanii cu dezvăluirile

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt deja căsătoriți de un an, motiv pentru care fanii au început să se gândească dacă nu cumva cei doi așteaptă un copil. În cadrul unui interviu inedit oferit pentru „Acces Direct”, Vlăduța Lupău a decis să vorbească despre sarcină, pentru a-i lămuri pe curioși.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă își dorește să aibă copii, interpreta a părut foarte încântată de această întrebare, semn că intenționează să devină mamă cât de curând, de vreme ce are o căsnicie frumoasă și o carieră de succes.

De asemenea, cântăreața a ținut să le mulțumească părinților și socrilor ei, fiind recunoscătoare pentru faptul că are o relație foarte bună cu familia ei. Vlăduța Lupău s-a declarat norocoasă, fiind sigură că atunci când va deveni mamă, va avea parte de susținere din partea tuturor membrilor familiei.

ADVERTISEMENT

„Da, deși știu că o să fie foarte greu la cântările și la programul meu, dar am noroc că am părinții aproape, socrii…”, a declarat Vlăduța Lupău pentru „Acces Direct”, a spus interpreta de muzică populară.

Artista și-a amintit cu zâmbetul pe buze de momentele în care a debutat pe scenă, declarând că prima dată a cântat în fața unui public la doar 4 ani. Însă, fiind la o vârstă foarte fragedă, s-a emoționat și a părăsit scena plângând.

ADVERTISEMENT

„M-am apucat de cântat la 4 ani. M-a apucat plânsul pe scenă când am văzut multă lume și am fugit de pe scenă. A rămas fratele meu, că aveam unul o strofă, celălalt o strofă. Cred că îl moștenesc pe bunicul din partea mamei, din Maramureș. Și mama mai cânta la facultate”, a declarat solista.

ADVERTISEMENT