Life

Vlăduța Lupău, probleme de sănătate. Cum se simte cântăreața de muzică populară

22.01.2021 | 11:46
Vladuta Lupau probleme de sanatate Cum se simte cantareata de muzica populara
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a dezvăluit că are probleme de sănătate, după ce a filmat câteva ore bune afară, în zăpadă. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că nu se simte tocmai în apele sale, însă speră să-și revină. 

Frumoasa artistă a făcut febră de la temperatura rece de afară, precizând cu această ocazie că este o persoană foarte sensibilă. Din cauza aceasta vedeta a început să se simtă rău, starea neplăcută fiind vizibilă pe chipul său, într-o postare de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a îngrijorat fanii cu această dezvăluire neașteptată, dar a ținut să precizeze că are și o veste bună pentru ei. Mai exact, Vlăduța Lupău va lansa un colaj de Maramureș pe care l-a filmat deja într-un peisaj de poveste din județul Cluj.

Vlăduța Lupău nu se simte bine. Cum a ajuns vedeta să aibă probleme de sănătate

„Dragii mei, ați văzut că astăzi am filmat la Mărișel în zăpadă. Atât de rău m-am simțit și încă mă simt. Am făcut febră de la temperatura rece de afară pentru că sunt super sensibilă.

ADVERTISEMENT

La ora asta sunt la o emisiune și aș vrea ca mâine eu să-mi revin și voi să ascultați colajul de Maramureș și să-l primiți cu mult drag, așa cum l-am și pregătit.

Îmi doresc să vă placă atât și să-l primiți frumos”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, în timp ce se pregătea să intre într-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT

Temperaturile scăzute i-au dat mari dureri de cap, lucru care nu se întâmplă pentru prima oară. Artista s-a plâns de frig și la filmările pentru videoclipul piesei „De Crăciun”, pe care l-a avut într-o zi cu câteva grade Celsius sub zero, în luna decembrie 2020.

„700.000 de vizualizări în 2 zile. Top #4 în România pe YouTube. Cu aceste statistici eu încep săptămâna PERFECT Vă doresc asemenea și vouă și vă las câââântecul meu preferat să-l ascultați și să-l distribuiți să ajungă la toți românii”, scria vedeta în vârstă de 29 de ani după lansarea piesei.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi, melodiile pe care le lansează ajungând la sufletele oamenilor imediat.

ADVERTISEMENT