Life

Vlăduța Lupău, scenă inedită în trafic. Ce a observat îndrăgita artistă: “Uite-l pe urechios”

Vlăduța Lupău este activă în social media, acolo unde le arată fanilor ce activități are sau face dezvăluiri despre viața personală.
19.09.2021 | 18:06
Vlăduța Lupău, scenă inedită în trafic. Ce a observat îndrăgita artistă:
Vlăduța Lupău, scenă inedită în trafic. Ce a observat îndrăgita artistă: "Uite-l pe urechios". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață de muzică populară a filmat o scenă inedită în traficul din Cluj-Napoca. Artista a observat ceva special în mașina din fața sa.

Stând în coloană pe o stradă care este în construcții, Vlăduța Lupău a filmat un câine de talie mare, care de căldură, a ieșit să ia o gură de aer, pe geam.

Impresionată și mare iubitoare de animale, vedeta nu a stat pe gânduri și a făcut un mic video cu cel pe care l-a poreclit „urechios”.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, iubitoare de animale. Cum a surprins un câine

„Uite-l, mă, pe urechios! Salut… salut”, a spus Vlăduța Lupău în filmarea din Cluj-Napoca, încărcată pe InstaStory.

Solista de muzică populară este topită după animale, în trecut dezvăluind că meseria sa de bază este cea de medic veterinar. Artista a îmbrățișat această meserie mulțumită părinților săi.

ADVERTISEMENT

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînțeles, și pentru dragostea față de animale.

Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate.

ADVERTISEMENT

Efectiv eram pe drum și la școală. Într-adevăr, aș minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.

A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, povestea Vlăduța Lupău în urmă cu câțiva ani pentru cluju.ro.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău iubește animalele, dar poartă haine de blană naturală

Cântăreața iubește viețuitoarele, nu de puține ori publicând pe rețelele de socializare imagini cu ele. Recent, a filmat câteva căprioare pe care le-a admirat de la distanță.

La polul opus, Vlăduța Lupău adoră să poarte haine de blană naturală, lucru care i-a adus numeroase critici din partea fanilor. Se pare că este imaginea unui magazin de blănuri din Cluj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri