Life

Vlăduța Lupău și Adrian Rus, hotărâre majoră legat de petrecerea de nuntă: ”Aveam două rochii pregătite”

Vlăduța Lupău și Adrian Rus, decizie radicală despre celebrarea nunții. Ce au anunțat cei doi acum despre marele eveniment.
23.06.2023 | 16:39
Vladuta Lupau si Adrian Rus hotarare majora legat de petrecerea de nunta Aveam doua rochii pregatite
Vlăduța Lupău și Adrian Rus, decizie radicală despre celebrarea nunții. Ce au anunțat cei doi acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață de muzică populară și partenerul de viață au luat o hotărâre majoră legat de petrecerea de nuntă. Frumoasa șatenă a dezvăluit că avea două rochii pregătite, însă planurile s-au schimbat în cele din urmă.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus, decizie radicală despre celebrarea nunții. Ce au anunțat cei doi acum

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au scos la iveală decizia radicală pe care au luat-o despre celebrarea nunții. Cei doi au anunțat că au hotărât să nu mai facă petrecerea, cununia civilă și cea religioasă având loc în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Pentru că au trecut mai bine de 4 ani și pentru că a venit pe lume fiul lor, Iair, vedeta a declarat că nu mai dorește să celebreze uniunea cu fostul jucător de fotbal. Artista și partenerul de viață s-au cununat în pădure, într-un decor idilic și au avut alături familia.

„În premieră îți spun că NU mai facem petrecerea de nuntă. Aveam două rochii pregătite, însă pe una dintre ele am modificat-o și am purtat-o la botez, tocmai de aia m-am îmbrăcat în alb în biserică, atunci când a fost taina botezului.

ADVERTISEMENT

Noi am avut atât cununia religioasă, cât și cununia civilă în 2019, iar asta, de fapt, este cel mai important. Să fii cununat în fața lui Dumnezeu! Doar petrecerea am amânat-o… De ce?!

Ne-am gândit că a trecut mult timp din 2019 până în 2022, practic patru ani, și dacă Dumnezeu ne-a dat un copil nu avea rost să mai facem și nuntă și apoi să-i facem lui botez. Ne-am concentrat pe evenimentul lui să fie unul extraordinar!

ADVERTISEMENT

Și, până la urmă, nu am făcut vreun eveniment pentru bani, cum se practică în România… Am făcut ca să ne simțim noi bine și cei care ne sunt alături”, a mărturisit Vlăduța Lupău pentru publicația viva.ro.

Vlăduța Lupău, cerere în căsătorie inedită

Vlăduța Lupău a avut parte și de o cerere în căsătorie inedită, despre care a vorbit adesea. Momentul a fost unul neașteptat pentru interpreta de muzică populară care a fost oprită în trafic de un echipaj, însă a avut parte de o surpriză uriașă.

ADVERTISEMENT

Partenerul de viață, Adrian Rus, o aștepta cu un buchet imens de trandafiri și cu un inel de logodnă când a coborât din mașină. De atunci au trecut câțiva ani buni, cei doi fiind mai fericiți ca niciodată, mai ales de când au devenit părinți.

ADVERTISEMENT