Life

Vlăduța Lupău, surpriză mare din partea lui Adrian Rus. Puțini bărbați ar face acest gest pentru soțiile lor

21.02.2021 | 16:15
Vladuta Lupau surpriza mare din partea lui Adrian Rus Putini barbati ar face acest gest pentru sotiile lor
Cei doi iau masa pe malul Oceanului Indian. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a primit din partea soțului său un cadou neobișnuit, care să îi demonstreze cât de mult o iubește indiferent de ce ar spune lumea.

Așadar, fotbalistul și-a tatuat chipul femeii pe braș, marcând un moment foarte important din viața lor, pe care l-a dezvăluit pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

„Da, am tatuaj aici (n.r. arată cu degetul în zona unde e desenul). E chipul ei. Acum doi ani l-am făcut, când ne-am și căsătorit”, a spus Adrian Rus. Mai mult, acesta a dezvăluit câteva informații neștiute până acum despre soția sa Vlăduța Lupău.

Adrian Rus și-a tatuat pe mână chipul Vlăduței Lupău

”Ei îi place să se uite la Neymar, Ronaldo, Messi, dar nu înțelege că ei nu se nasc în România asemenea jucători. Ea ține cu CFR Cluj din România. Se uită la toate meciurile CFR-ului, se uită la Adiță (n.r. nașul lor Adi Păun). Din afară îi place PSG. E topită după Neymar, îi place cel mai mult”, a adăugat Adrian Rus pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău se pregătește să îmbrace rochia de mireasă, însă pandemia de Covid-19 i-a dat bătăi de cap.

Tatuajul lui Rus
Tatuajul lui Rus

”Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

După nuntă ar putea să apară un copil, lucru dezvăluit de Adrian Rus. „Dacă aș avea un copil acum și să-l duc la fotbal nu l-aș duce decât la Viitorul Constanța. Acolo mi se pare că de la o vârstă fragedă se dau șanse, contează doar calitățile jucătorului. Dar în rest nu l-aș duce în România. Pentru ce să-l duc, să fie sclavul altora? Soția mea e disperată să-l ducă la fotbal. A zis că dacă vom avea un băiețel de la 10 ani o să-l ducă la Paris Saint Germain. Să ajungă precum Neymar și Mbappe. Sunt visuri! 100% va avea mai multe șanse decât am avut eu și-l voi sprijini”, a declarat Rus.