Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vochin a găsit diferența dintre Tachtsidis și Kurtic. „Se crede un fel de antrenor secund acolo”

Andrei Vochin i-a analizat pe Panagiotis Tachtsidis și Jasmin Kurtic. Remarci extrem de interesante la Fanatik SuperLiga.
14.12.2023 | 10:40
Vochin a gasit diferenta dintre Tachtsidis si Kurtic Se crede un fel de antrenor secund acolo
Andrei Vochin îl analizează pe Jasmine Kurtic. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a tras concluziile la FANATIK SUPERLIGA după CFR Cluj – FCSB 1-1. Analistul și fostul jurnalist a făcut o comparație între Tachtsidis și Kurtic. Știe ce le lipsește celor de la Universitatea Craiova.

Andrei Vochin analizează Universitatea Craiova: „Să vadă care sunt marile probleme”

Horia Ivanovici a vrut să știe de ce „leii” nu pot trece la nivelul următor: „Ce-i lipsește Craiovei să facă pasul ăla? Parcă permanent ceva lipsește”.  Andrei Vochin a explicat pe larg: „Eu cred că Universitatea e abia acum într-un proces, iar ceea ce s-a întâmplat face parte din acest proces.

ADVERTISEMENT

Nu cred că în România avem o echipă care în momentul ăsta bată mai mult de 4-5 meciuri la rând. Craiova a bătut patru meciuri la rând dacă punem și cel din Cupă. Ei trebuie momentul să-l speculeze la maxim și să vadă care sunt marile probleme: 

Fundașul dreapta, fundașii centrali amândoi, pentru a-l elibera pe Screciu, să-l facă și pe Kurtic să ajungă la nivelul lui Tachtsidis. Pentru că între cei doi eu nu văd o foarte mare diferență”.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin i-l dă exemplu lui Kurtic pe Tachtsidis: „Dacă nu pui osul la treabă nu are cum să iasă talentul din tine”

Andrei Vochin e convins că la fostul jucător al Parmei este vorba de lipsă de atitudine: „Doar că Tachtsidis și-a dat seama după 4 luni în România că nu este un campionat de-ăla cum își imagina el venind de prin Italia, că se joacă ușor pe vârful picioarelor. Dacă nu pui osul la treabă nu are cum să iasă talentul din tine”.

Mijlocașul a fost ironizat la FANATIK SUPERLIGA: „Cred că e aceeași situație la Kurtic. El pare parașutat. Lui i se pare că e vreun antrenor secund la echipă. Mai mult cu sfaturile așa prin teren.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu i-a zis Celibidache. Nu, tăticu. Dacă vrei să joci în campionatul României în primul rând trebuie să alergi și după ne arăți că ești talentat”. 

Dacă e luni, marți sau vineri, e FANATIK SUPERLIGA! Horia Ivanovici te așteaptă LIVE pe site-ul FANATIK.RO de la 10:30. Emisiunea este ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin îl dă ca exemplu pe Tachtsidis lui Kurtic