News

Vodafone, partener al programului Timișoara, Capitala Europeană a Culturii 2023. ”Experiențele culturale vor putea fi transmise din orașul de pe Bega către întreaga lume”

Vodafone, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piaţa locală de IT&C, este partener al programului Timișoara, Capitala Europeană a Culturii 2023.
27.09.2023 | 15:57
Vodafone partener al programului Timisoara Capitala Europeana a Culturii 2023 Experientele culturale vor putea fi transmise din orasul de pe Bega catre intreaga lume
Vodafone, partener al programului ”Timișoara, Capitala Europeană a Culturii 2023”, susține expoziția Brâncuși
ADVERTISEMENT

În 2023, un an special pentru cultura din țara noastră, Vodafone este partener oficial de conectivitate pentru programul ”Timișoara, Capitală Europeană a Culturii”.

Vodafone, partener al programului ”Timișoara, Capitala Europeană a Culturii 2023”, susține expoziția Brâncuși

Prin intermediul a două parteneriate strategice, Vodafone își reconfirmă aprecierea și sprijinul pentru valorile României și promovarea acestora, dar și a comunității unice clădite în jurul Timișoarei, de la creatori de conținut la antreprenori

ADVERTISEMENT

După 50 de ani, Brâncuși revine în România, în Capitala Europeană a Culturii Timișoara 2023. Vodafone, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de IT&C, este un susținător al expoziției ”Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale”.

Din poziția sa de partener de conectivitate al Timișoarei, Capitală Europeană a Culturii și promotor al celei mai mari expoziții naționale dedicate operei lui Constantin Brâncuși, Vodafone își propune să conecteze și să transforme comunități prin investiții în cultură și inovație .

ADVERTISEMENT

Grație campaniei de comunicare ”Cultura ne apropie, Vodafone face conexiunea mai puternică” compania dorește ca întreaga comunitate să se bucure de prezența în România a expoziției Brâncuși, dar și a celorlalte evenimente culturale de amploare din Timișoara.

Cultura are puterea unică de a produce schimbări profunde , de a inspira acțiuni și de a crea spații de colaborare și dialog. Iar un oraș multi-cultural, precum Timișoara, unde comunicarea a stat permanent la baza conviețuirii, este cadrul perfect pentru a demonstra conexiunea dintre diversitate, tehnologie și viitor. Alături de ceilalți parteneri ai expoziței și ai capitalei europene a culturi, credem în legatura puternică și directă dintre cultură, comunicare și transformarea urbana și comunitara”, a declarat Alexandra Olaru, director Legal and External Affairs la Vodafone România.

ADVERTISEMENT

Vodafone: ”Experiențele culturale vor putea fi transmise din orașul de pe Bega către întreaga lume”

Acest parteneriat dintre Vodafone și Timișoara Capitală Europeană a Culturii se vrea a fi o asociere firească prin susținerea pe care compania a acordat-o întotdeauna creatorilor de conținut și zonei culturale, dar și prin dorința comună de a conecta și transforma comunități prin inovație și cultură.

Compania subliniază că tehnologia și conexiunea excelentă, pe care Vodafone România le oferă, ”sunt garanția că toate experiențele culturale din 2023 vor putea fi transmise din orașul de pe Bega către întreaga lume prin social media, apeluri video sau chiar un simplu telefon”.

ADVERTISEMENT

Expoziția ”Brâncuși: surse românești și perspective universale” va fi vernisată sâmbătă, la Muzeul Naţional de Artă Timişoara (MNArT). Evenimentul reprezintă momentul culminant al evenimentelor culturale din anul TM2023.

Peste 100 de piese, evaluate la peste o jumătate de miliard de euro, vor fi expuse pe simezele Muzeului Naţional de Artă din Timişoara.

Material susținut de Vodafone.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română