Sport

Voluntari – FCSB 0-0. Echipa lui Edi Iordănescu își înterupe seria de victorii. Cum arată clasamentul. Video

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre meciul Voluntari - FCSB 0-0, în etapa a 15-a din Liga 1
07.11.2021 | 20:13
Voluntari  FCSB 00 Echipa lui Edi Iordanescu isi interupe seria de victorii Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
07-11-2021
18:13

FC Voluntari - FCSB 0-0. Oaspeții pierd teren față de CFR Cluj

FCSB și-a întrerupt seria de șapte victorii în Liga 1 cu o remiză la Voluntari, scor 0-0. A fost un meci modest pentru trupa lui Edi Iordănescu, în care și-a creat puține ocazii de poartă. CFR Cluj are acum un avans de opt puncte. Iată cum arată clasamentul după meciurile de duminică.

Clasament Liga 1

Min. 90: Lopes trimite mingea în poartă, dar se semnalizase ofsaid.

Min. 86: Cordea și Perianu îi înlocuiesc pe Octavian Popescu și Șut.

Min. 77: Ovidiu Popescu îi ia locul lui Haruț.

Min. 66: Keșeru și Vali Gheorghe îi înlocuiesc pe Budescu și Olaru.

Min. 53: Armaș reia după o fază fixă, Vlad reține în doi timpi.

Min. 9: Vlad scoate șutul lui Nemec, din apropiere, după o lovitură de colț.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze din Voluntari – FCSB. Video

FC Voluntari: Popa – Miranda, Tamaș, Armaș – Costin, Rață, Dropa, Meleke, Briceag – Nemec, Gheorghe. Rezerve: Rîmniceanu, Vlad, Achim, Tavarez, Ilie, Merloi, Fulop, Lopes, Paraschiv. Antr. Liviu Ciobotariu

FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Cristea, Haruț – Oaidă, Șut, Tănase – Olaru, Budescu, Octavian Popescu. Rezerve: Straton, Miron, Dumiter, Stoica, Gheorghe, Ov. Popescu, Perianu, Keșeru, Cordea. Antr. Edi Iordănescu

Meciul Voluntari – FCSB are loc duminică, 7 noiembrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul ultimei etape a turului din sezonul regulat, etapa a 15-a, din Liga 1. FCSB vine după o impresionantă serie de şapte rezultate utile consecutive.

Unde se joacă meciul Voluntari – FCSB

Confruntarea Voluntari – FCSB se dispută duminică, 7 noiembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 15-a din Liga 1, ultima din turul actualei ediţii de campionat. Din păcate se va juca şi aici cu tribunele goale, fără spectatori.

ADVERTISEMENT

Autorităţile sanitare de la Bucureşti au decis ca din cauza infectărilor masive cu noul coronavirus să oprească din nou, pentru o perioadă de 30 de zile, prezenţa spectatorilor la competiţiile sportive, chiar şi pentru acei spectatori care ar fi făcut dovada certificatului verde de vaccinare.

Cine transmite la TV partida Voluntari -. FCSB

Partida Voluntari – FCSB se joacă duminică, 7 noiembrie, de la ora 21:30, în etapa a 15-a din Liga 1, ultima rundă a turului sezonului regulat şi este transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari, ca şi la Bucureşti, duminică va fi o vreme frumoasă, cu maxime ajungând chiar la 18 grade şi fără pericol de precipitaţii, dar la ora jocului temperatura poate coborî până la 12-13 grade. Acest meci va fi condus la centru de arbitrul craiovean George Găman, fratele fundaşului central de la echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Voluntari – FCSB

Edi Iordănescu nu a pus capăt problemelor medicale din lotul FCSB, deşi a doua perioadă cu val de infectări COVID 19 a fost depăşită şi jucătorii au revenit în programul normal de pregătire al echipei. Sunt încă jucători accidentaţi, care îi dau bătăi de cap antrenorului bucureştenilor.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a început un program individual de recuperare, dar fundaşul Ionuţ Panţâru, fundaşul central George Miron, mijlocaşul Ovidiu Popescu, precum şi cei doi jucători aduşi de la Craiova, Burlacu şi Mamut sunt şi ei indisponibili, dar oricum nu contează pentru Iordănescu.

În Cupă ilfovenii au primit victoria la masa verde

Ar fi trebuit ca acest meci de pe stadionul Anghel Iordănescu să fie al doilea în interval de două săptămâni între cele două echipe. Sorţii au decis ca ele să se afle faţă în faţă şi în optimile de finală ale Cupei României, însă acel meci nu a mai avut loc şi Voluntari a primit victoria la masa verde cu 3-0.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în  perioada în care FCSB a fost lovită al doilea an la rând de un val de infectări cu COVID şi Edi Iordănescu nu a avut cum să înscrie 13 jucători, 11 titulari plus două rezerve, dintre care obligatoriu un portar iar în Cupă meciurile nu se amână, astfel ilfovenii s-au calificat fără a juca.

Cote la pariuri la jocul Voluntari – FCSB

FCSB este favorită la acest meci, având însă o cotă destul de ridicată la victorie, 2,10 faţă de 3,50 cât au primit adversarii. FCSB vine după şapte succese dar exact tot după atâtea partide a câzut şi recordul de invincibilitate al Voluntarilor, care a pierdut acasă cu FC Argeş.

Bilanţul meciurilor directe jucate la Voluntari arată un echilibru total. De două ori s-au impus gazdele, ultima oară chiar în campionatul trecut, de două ori s-a consemnat remiza şi tot de două ori FCSB a fost echipa care a luat cele trei puncte. Deşi se tot vorbeşte de o amiciţie între primarul din Voluntari, Pandele şi Gigi Becali toate meciurile de la Voluntari au fost extrem de disputate.

ADVERTISEMENT