Sport

Vor mai antrena vreodată Pancu și Șumudică la Rapid: “Să facă Dumnezeu ceva”

Daniel Pancu a vorbit despre care sunt șansele ca el sau Marius Șumudică să mai fie în viitori antrenori la Rapid.
12.08.2023 | 21:43
Vor mai antrena vreodata Pancu si Sumudica la Rapid Sa faca Dumnezeu ceva
Vor mai antrena vreodată Pancu și Șumudică la Rapid. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a vorbit în emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, moderată de Robert Niță, despre dorința sa de a se întoarce într-o bună zi pe banca tehnică a giuleștenilor.

Vor mai antrena vreodată Pancu și Șumudică la Rapid

Daniel Pancu a fost întrebat de Robert Niță, moderatorul emisiunii SUFLET DE RAPIDIST dacă mai crede într-o revenire a lui sau a lui Marius Șumudică pe banca tehnică a Rapidului, moment în care „Pancone” a spus că va lăsa divinitatea să aranjeze lucrurile:

ADVERTISEMENT

Da, îl văd pe Șumudică să antreneze din nou Rapidul. Eu… nu știu, când se aliniază planetele și la mine. Eu văd să antrenez Rapidul într-un viitor îndepărtat.

Normal că îmi doresc să iau campionatul cu Rapid! Eu vorbeam despre condițiile de la Poli Iași, dar oamenii uită ce condiții erau la Rapid atunci când eram eu”.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar plăcea și mie să antrenez Rapid în condițiile astea!”

„La Rapid erau cele mai bune salarii din Liga 2, la bătaie cu o echipă sau două, aveam cel mai bun lot. Chiar dacă eu mă discreditez acum. Chiar dacă m-au dat afară de pe locul șase, eu am am fost la două puncte de locul doi și la un punct de baraj.

Realitatea pură este că terenul de antrenament din Regie, era cu gropi, șanțuri și țevi de canalizare, iar gazonul de pe terenul principal când începeau ploile se transforma în mocirlă”, a continuat Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

„Nu întâmplător Rapid a promovat cu Iosif, când Rapid s-a mutat la baza Buftea pentru a face antrenamentele. Pentru că și după mine, Dan Alexa, Iencsi sau Grigore n-au putut să-și pună planurile în acțiune.

Acum mi-ar plăcea și mie să văd intensitatea aia la antrenamente, pe gazon hibrid și să văd noul Giulești așa. Acum, Dumnezeu poate întoarce soarta și va face să antrenez și eu echipa în aceste condiții”, a mai spus Daniel Pancu, la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

”SUFLET DE RAPIDIST” este noua emisiune marca FANATIK și se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Vor mai ANTRENA VREODATA Pancu si Sumudica la Rapid?

ADVERTISEMENT