Life

Vrea să divorțeze după ce a aflat cine este soția sa cu adevărat. Povestea șocantă a unui bărbat a devenit virală

Un bărbat vrea să divorțeze după ce a aflat cine este soția sa cu adevărat. Povestea lui a devenit virală pe internet și i-a uimit pe mulți.
29.09.2023 | 11:17
Vrea sa divorteze dupa ce a aflat cine este sotia sa cu adevarat Povestea socanta a unui barbat a devenit virala
Vrea să divorțeze după ce a aflat cine este soția sa cu adevărat. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat este pregătit să divorțeze după ce a aflat cine este soția sa cu adevărat. Povestea acestuia a devenit virală pe internet. El povestește că nu știe ce să mai facă și că este șocat de când a aflat informația.

Vrea să divorțeze după ce a aflat cine este soția sa cu adevărat

Pe Reddit, un bărbat a cerut sfatul mai multor persoane. Este hotărât să divorțeze, având în vedere informația pe care a aflat-o. Inclusiv utilizatorii au rămas șocați când și-au dat seama ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani. În timpul unei cine în familie însă, el avea să afle o informație care l-a bulversat complet. S-ar părea că fratele lui s-a întâlnit cu soția sa înainte ca cei doi să formeze un cuplu.

Acest lucru a fost dezvăluit, în glumă, chiar de către actuala soție a fratelui său. Acum însă, bărbatul nu înțelege de ce nu a știut nimic. Deși realizează că lucrurile s-au petrecut cu ani în urmă și că au tot existat neînțelegeri în căsnicie, simte că un lucru important i-a fost ascuns.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, fratele acestuia i-a confirmat că a avut și relații intime cu soția lui și că regretă că nu i-a spus mai devreme acest aspect. Acum, bărbatul se simte trădat de familie și ia în calcul și scenariul în care să divorțeze.

Povestea bărbatului a devenit virală

”Soția fratelui meu, cumnata mea, a dezvăluit recent, la o cină de familie, că fratele meu a avut o întâlnire (sau mai multe) cu soția mea cu câteva săptămâni înainte de a începe să ne întâlnim. Eu nu am știut niciodată.

ADVERTISEMENT

Au păstrat secretul în toți acești ani. Îmi dau seama că este o istorie veche, dar am avut problemele noastre de căsnicie ca orice cuplu de-a lungul anilor. Mă simt îndurerat și furios că acest “secret” era de notorietate în familia mea, dar eu nu știam nimic”, a fost o parte din postarea bărbatului, potrivit Mirror.

Acesta spune că el și soția sa dorm separat deja, astfel, e doar o situație de timp până când o să și divorțeze. Ce sfaturi i-au dat internauții? O mare parte dintre ei au fost de partea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Unele persoane au spus că gestul făcut de întreaga familie, care știa de relația din trecut a soției, a fost unul lipsit de respect. Astfel, este nevoie ca o decizie să fie luată într-un final.

Pe de altă parte, au fost și internauți care i-au recomandat să treacă cu vederea acest detaliu. Lucrurile s-au întâmplat cu ani în urmă, astfel că să divorțeze acum nu ar fi tocmai o alegere atât de bună.

ADVERTISEMENT
Tags: