Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vreți să-l luați înapoi pe Sorin Cârțu? Mihai Rotaru a deschis ușa: „El e Universitatea Craiova”

Mihai Rotaru a vorbit despre posibilitatea ca Sorin Cârțu să revină pe poziția de președinte la Universitatea Craiova. Sunt șanse reale?
02.03.2024 | 15:21
Vreti sal luati inapoi pe Sorin Cartu Mihai Rotaru a deschis usa El e Universitatea Craiova
Sorin Cârțu a fost președintele Universității Craiova în perioada martie 2019-iunie 2023. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a analizat la FANATIK SUPERLIGA victoria Universității Craiova împotriva celor de la Petrolul. Patronul „alb-albaștrilor” nu exclude posibilitatea ca Sorin Cârțu să revină într-o funcție oficială în Bănie.

Mihai Rotaru a rămas în relații excelente cu Sorin Cârțu: „Am vorbit tot timpul, vine la toate meciurile”

Mihai Rotaru nu a confirmat, însă nici nu a negat că Sorin Cârțu s-ar putea întoarce la Universitatea Craiova: „Știți că nu dau din casă, ca să spun așa. Nu discut astfel de lucruri în media. Vin eu analist. Stau de 33 de minute în direct. 

ADVERTISEMENT

Nu discut astfel de lucruri. Nu vreau să discut despre asta. Nea Sorin e cel care dă din casă. Întrebați-l pe el. Ce e cu asta? Am vorbit tot timpul, vine la toate meciurile”.

Patronul Universității Craiova susține că nu există animozități între el și legenda „Craiovei Maxima”: „Noi nu ne-am certat niciodată. Sorin Cârțu este Universitatea Craiova și Universitatea Craiova este și Sorin Cârțu. Absolut niciodată n-am avut un conflict cu nea Sorin. Niciodată”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre Sorin Cârțu: „Totdeauna am ținut aproape”

Mihai Rotaru precizează faptul că Sorin Cârțu a rămas la fel de apropiat de Universitatea Craiova chiar dacă nu mai are o funcție oficială: „Nu că n-am avut, totdeauna am ținut aproape. Și acum în toată perioada asta. N-a fost președinte cu numele, dar a fost lângă echipă, lângă noi. N-a lipsit la niciun meci”. 

Sorin Cârțu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a pus un pariu pe 1.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Nu știu dacă este bine să dau din casă, am făcut un pariu cu Mihai. Am făcut pe 1.000 de euro, mi-a zis că în șase etape o să fie cel mai bun (n.r.- Mekvabishvili), la fel cum era Cicâldău. Am alt principiu pentru mijlocaș, pentru mine mijlocașul era foarte important în ceea ce însemna travaliu în teren, participarea în atac și apărare.

ADVERTISEMENT

Noi peste tot considerăm că la 23 de ani e tânăr. Să vedem dacă îl câștig. La ce văd la el, cu mers pe teren, fără schimb de ritm, nu are schimbări de viteză, nu are implicări pe faza de atac, ceea ce se cere la un mijlocaș. Intră pe combinații, a avut în repriza a doua o pasă filtrantă pe care a greșit-o când să îi dea lui Koljic.

Pe urmă a avut situația aia când a avut mingea pe 16 metri și a șutat peste poartă. Pe mine de fel nu mă dă pe spate. Așa, dacă vrei să înțelegi cum este valoarea mea pentru un mijlocaș, știți foarte bine că v-am spus cine este preferatul meu din România: Olaru.

ADVERTISEMENT

Ăla este tipul de mijlocaș pe care l-aș vrea la echipă și care îmi place mie. Participare pe defesinsivă și ofensivă, agresivitate”, a mai spus fostul președinte al Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.RO.

Mihai Rotaru nu exclude posibilitatea ca Sorin Cârțu să se întoarcă la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT