Life

Vulpița a revenit pe rețelele sociale. Ce surpriză le-a pregătit fanilor vedeta de la Acces Direct

09.03.2021 | 12:32
Vulpita a revenit pe retelele sociale Ce surpriza lea pregatit fanilor vedeta de la Acces Direct
ADVERTISEMENT

Vulpița, pe numele ei real Veronica Stegaru, a revenit pe rețelele de socializare, unde a publicat o imagine emoționantă. Vedeta de la Acces Direct a pregătit o surpriză pentru fanii ei și ai soțului, Viorel. 

Femeia originară din Blăgești, județul Vaslui, a postat o fotografie alături de fiica sa, Maria. Fosta vedetă a emisiunii prezentate de Mirela Vaida a reușit să fie mai aproape de micuță în ultimele luni, după ce a plecat din casa din Buzău. 

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Vulpița a mărturisit că a primit o vizită neașteptată din partea unui prieten de la București. Este vorba de reporterul Radu Rotaru de la emisiunea Acces Direct cu care familia Stegaru a rămas în relații bune în ultime vreme.

Vulpița, din nou în online. Ce a postat femeia din Blăgești

„Radu Rotaru a venit în vizită la noi. Vă mulțumim pentru vizită”, a scris Vulpița pe pagina de Instagram, alături de o poză în care apare cu prietenul ei. Fosta vedetă de la Acces Direct a postat și un emoticon care face trimite la sarcina ei.

ADVERTISEMENT

Femeia este însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască în curând. Soția lui Viorel va aduce pe lume un băiat, care va purta numele reporterului de la Antena 1, care le-a rămas aproape în ultimele luni.

Vulpița alături de reporterul de la Antena 1, Radu Rotaru
Radu Rotaru a mers în vizită la familia Stegaru, Vulpița și Viorel. Sursa foto: Instagram.com

Până va naște, Vulpița și partenerul ei de viață și-au găsit de muncă și au uitat de visul de a-și face un viitor în Capitală. Cei doi au pornit de jos și lucrează la o firmă de curățenie, dorind să strângă bani pentru venirea pe lume a bebelușului.

ADVERTISEMENT

„Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie.

Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare.

ADVERTISEMENT

Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, spunea Viorel Stegaru în urmă cu câteva luni, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT